БАКИР РАСКРИНКАН УСРЕД САРАЈЕВА! Лаж је Изетбеговићево стално агрегатно стање! – СРБИЈА ЈАВЉА

БАКИР РАСКРИНКАН УСРЕД САРАЈЕВА! Лаж је Изетбеговићево стално агрегатно стање!

Стару народну изреку да једна лаж смењује другу и тако у недоглед, потврдио је ових дана члан Председништва БиХ Бакир Изетбеговић, који ради управо то – иде из једне лажи у другу. Овог пута после скандалозног интервјуа за Дојче Веле у коме се грубо мешао у унутрашње ствари Србије, Алијин мали је као обичан лажов раскринкан усред „свог“ Сарајева

 

На Бакирову ратнохушкачку кампању која би слободно могла да се назове „Лажем јер не знам другачије“, реаговао је Савез за бољу будућност БиХ саопштењем које у целости преносимо.

„Поводом саопштења СДА да се СББ (Савез за бољу будућност БиХ) мора повући са 1.000 позиција и да мора остати у власти, Прес-центар СББ-а саопштава:

– Нека Изетбеговић, који је завадио сопствену странку, Бошњаке, коалицију и цели регион, јавно објави тих непостојећих 1.000 позиција са именима и презименима наводних чланова СББ-а. То је арсенал његових континуираних лажи, почев од наводних 100.000 нових радних места, лагања о жртвама геноцида или, чак, доснимавања интервјуа његове супруге, у циљу варања народа и гласача.

Зато би можда најбоље било да и ДW (Дојче Веле) поново сними интервју са Бакиром!

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: