ВИШЕ НИЈЕ ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Амерички Конгрес одржао прво саслушање о геоинжењерингу и “манипулацијама временом“! (ВИДЕО) – СРБИЈА ЈАВЉА

ВИШЕ НИЈЕ ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Амерички Конгрес одржао прво саслушање о геоинжењерингу и “манипулацијама временом“! (ВИДЕО)

Појмови као што је “Манипулације временом”, скочиле су изненађујућом брзином са нивоа “теорије завере“ у мејнстрим реалност, како је амерички Конгрес одржао своје прво саслушање о геоинжењерингу.

Конгресном саслушању, под називом “Геоинжењеринг: иновације, истраживање и технологија“, присуствовали су чланови одбора Представничког дома, као и академици и истраживачки научници, како би разговарали о будућности истраживања геоинжењеринга.

Интересантно је да су “кемтрејлс“ већ дуго тема теорија завере са великом количином дезинформација које су објављиване широм интернета, укључујући и лажне студије и фотографије. Међутим, неколико правих студија показују да се геоинжењеринг већ догодио, што указује на то да су се тајни пројекти за тестирање науке вероватно већ одиграли.

Студија објављена у Међународном часопису за истраживање животне средине и јавно здравље указује на то да је геоинжењеринг већ почео, и да је бар једна од супстанци које се користе заправо токсични нуспроизвод сагоревања угља.

Током саслушања прошле недеље, расправљало се о потенцијалној потреби да се успостави регулаторна структура у оквиру које би били омогућени експерименти, у одређеној мери.

Калифорнијски конгресмен Џери Мекнернеј је рекао да планира ускоро да уведе законодавство којим ће Одељење за енергетику и друге федералне агенције упућивати да подрже два извештаја Националне академије наука о геоинжењерингу.

Сваки стручњак на саслушању је истакао да технике геоинжењеринга не треба заменити напорима да се смање гасови стаклене баште и припреме за утицај климатских промена. Поред тога, писмо које су потписала 24 научника и заговорника за заштиту животне средине, наводи да “свако разматрање истраживачког програма о геоинжењерингу које је финансирано и координирано од стране државе, мора бити у контексту стратешког одговора на климатске промене.

Током саслушања, председник одбора је истакао да би геоинжењеринг “могао имати позитивне ефекте на Земљину атмосферу“, али је упозорио да “морамо још много тога да научимо“.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: