КАД ВЕДРАНА ПРОКОМЕНТАРИШЕ ТВЕРК НАСТУП ХРВАТИЦЕ: „Шта ако је Вуковарка Сара бесрамно је*ала, не дај, боже, Србина?“ – СРБИЈА ЈАВЉА

КАД ВЕДРАНА ПРОКОМЕНТАРИШЕ ТВЕРК НАСТУП ХРВАТИЦЕ: „Шта ако је Вуковарка Сара бесрамно је*ала, не дај, боже, Србина?“

О Сарином наступу прича читав регион, а сада је своје мишљење изнела и чувена Ведрана Рудан

Фото: Јутјуб

Омиљена Хрватица код Срба, Ведрана Рудан, позната по свом бритком језику, огласила се новом колумном. Наиме, она је изнела своје виђење емисије „Суперталент“ у којој је недавно поново наступала Сара Сеиферт, млада Хрватица из Вуковара, која је задивила публику својим вештинама тверковања

Како сада о овој младој дами прича читав регион, а мишљења о њеним наступима су подељена, Ведрана Рудан је своје мишљење одлучила да подели са свима. Преносимо њену колумну у целости.

„На једној од наших телевизија приказује се лудо гледани шоу. У њему људи талентирани и “талентирани” показују што знају надајући се да ће у финалу зграбити велику лову. Осим такмичара постоји и жири у коме сједе “познате” особе. Међу њима, осим нафраканих женских и тупогледајућих мушких, увијек мора бити нетко “злочест” да би све скупа било напето к’о онај кишобран који има дупло жица.

У овом шоу то је госпођа посебно осјетљива на све што би се могло повезати са сексом. Једна од такмичарки, зове се Сарах Сеиферт, поријеклом је из Вуковара. То се стално наглашава иако мислим да бисмо код Сарах ту чињеницу могли занемарити кад се жестоко не би наглашавало поријекло оне “злочесте” чланице жирија.

Вуковарка Сарах ушла је у срца Хрватица и Хрвата као женска која феноменално мрда гузицом. Та умјетност има и своје име, али ја сам га заборавила. Дакле, људи долазе на позорницу, отпјевају или отплешу своје, нагутају се ватре или ригају ватру, а чланови жирија притишћу велико дугме. Нетко од такмичара иде даље, други нестаје.

Кад члан жирија притисне златно дугме то значи да је мушки члан жирија свршио, а женска се након наступа неког од кандидата жестоко овлажила. Кад члан или чланица жирија притисне црвено дугме, у овој причи је то чланица, она свеколиком хрватском пучанству јавља да се након наступа Сарах није овлажила. Напротив. Осушила се. Међуножје јој је хрпа пепела. Ушла је у климактериј без пријелазног периода.

Што је узнемирило чланицу Мартину Томчић која је позната јер је кћи бившег предсједника Хрватског сабора? Женска се тресла обузета домољубним бијесом зато јер Вуковарка феноменално маше гузицом, а ми живимо, је ли, у католичкој земљи. Сви који се у Хрватској јебу су курве и перверзњаци, а сви који овдје јебу, колеге оца госпође Томчић, су угледна господа. Зато, црвено дугме имитирању јебања на позорници, живјело право јебање, прецизније, силовање пучанства у животу.

Чедна госпођа Томчић већ је једном изгубила менструацију након наступа развратне Вуковарке Сарах. Мислим да је тада Сарах махала гузицом у некаквој мрежи. Ово, ово што је Вуковарка учинила синоћ, то је Кћер Томчић толико распиздило да ће сигурно дати оставку.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: