СТРАВИЧНО ПРИЗНАЊЕ НАУЧНИКА: „Вакцином смо 30 милиона људи заразили раком и АИДС-ом!“ (ВИДЕО) – СРБИЈА ЈАВЉА

СТРАВИЧНО ПРИЗНАЊЕ НАУЧНИКА: „Вакцином смо 30 милиона људи заразили раком и АИДС-ом!“ (ВИДЕО)

Зашто би медији заташкавали ово ако раде за добробит човечанства?

Један од најистакнутијих знанственика унутар индустрије цјепива, знанственик фармацеутске компаније Мерцк, Др. Маурице Хиллеман неколико година прије своје смрти направио је аудиоснимку у којој посве отворено признаје да су цјепива којима је цијепљено више од 30 милијуна људи у свијету било контаминирано леукемијом, вирусом рака и АИДС-ом.

На снимци се након његове изјаве чује смијех његових колега, такођер знанственика, који потом кажу како ће тим цјепивом цијепити Русе, “напумпати” их туморима, како би то помогло да Американци побиједе на олимпијади.

Дакле, знанственици су знали како је цјепиво заражено вирусом рака и смијали су се на застрашујућу стварност!

“То није никаква теорија завјере, то је истина у којој сам судјеловао”, ријечи су Мерцковога знанственика који није имао појма да ће једног дана медији добити ову снимку у руке, јер тада интернета није било.

Вјеројатно је мислио како ће снимка остати тајна јер је на питање зашто ту истину не да у медије одговорио: “Наравно да то не смије у јавност! То је афера унутар знанствене заједнице!”

Другим ријечима, потакнуо је знанственике да прикрију застрашујућу истину. Унаточ томе што снимка постоји и може се цијела преслушати, ова је снимка годинама заташкавана и до сада ју није објавио нити један масовни медиј у цијелом свијету.

То је итекако јасан познаватељ да су сви медији потплаћени од фармацеутске индустрије која и даље гура масовна цијепљења човјечанства, посве непровјереним отровним и врло опасним цјепивима, који ни данас, према ријечима многих независних знанственика, садрже непровјерене и по људско тијело опасне токсине!

Зашто би медији заташкавали ову снимку ако раде за добробит човјечанства? Наравно, на то питање одговора нема па је из свега посве јасна спрега фармацеута, медија и напосе депопулиста (људи који се залажу за смањење броја људи на планету), а који у великој мјери финанцирају управо цјепиво, док понеки попут Билла Гатеса отворено признају како цјепиво служи првенствено за убијање!

Признање Мерцковога знанственика послушајте овдје.

Из аудиозаписа вадимо најважније

Др. Едwард Схортер: Реците на како сте открили цјепива за СВ40 и полио?

Др. Маурице Хиллеман: Па, то је у ствари био Мерцк. Да, Мерцк, ја сам тада почео радити за ту фирму и одлучио сам додатно развити цјепива. Ми смо у тим данима имали неке заиста дивље вирусе, попут вируса у бубрезима дивљих мајмуна и тако даље.

Напокон, након шест мјесеци сам рекао себи, доврага, не можеш развити цјепиво с тим вражјим мајмунима, с тим смо били готови, схватио сам ако не учиним нешто, онда ћу једном за свагда одустати од даљег рада.

Тада сам одлучио посјетити Билла Манна у wасхингтонском зоолошком врту. Рекао сам му како имам проблем те да не знам што, доврага, требам учинити. Билл Манн је био заиста паметан момак.

Рекао сам му како нам узимају наше мајмуне у зракопловним лукама те да требам помоћ. Он ми је рекао како требам ићи покупити мајмуне у западној Африци те да након тога пребацим зелене мајмуне (Цхлороцебус сабаеус) у Мадрид гдје нитко не прегледава животиње у транзиту те да их након тога одвезем до Пхиладелпхије или до Неw Yорка те да их покупим изравно са зракоплова.

Тако смо донијели наше зелене мајмуне у САД, у то вријеме НИСМО ЗНАЛИ КАКО СМО С ЊИМА УВЕЗЛИ И ВИРУС АИДС-а.

Позадински смијех, нетко каже: “Значи ви сте донијели вирус АИДС-а у нашу земљу. Сада знамо. (смијех) То је права правцата прича. (смијех) Што све Мерцк неће учинити како би створио цјепиво.” (смијех)

У ствари он (колега) је то учинио, он их је увезао у САД. Мислим, ми смо довели те мајмуне, али само су ти мајмуни били рјешење јер те животиње нису имале дивље вирусе, али ми…

Др. Маурице Хиллеман: (смијех)

Др. Едwард Схортер: Дакле, само сте узели Сабинова цјепива у Мерцку…

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: