Свет Спорт

БРИТАНАЦ ИСМЕЈАВАО ПРЕДСЕДНИКА АМЕРИКЕ: Енди Мареј брутално испрозивао Трампа на Твитеру

Британски тенисер Енди Мареј с подсмехом се осврнуо на објаву америчког председника Доналда Трампа на Твитеру, наводећи да ће и он вероватно бити именован за личност године у избору ББЦ.

Он је реаговао на Трампов твит и објавио праткично идентичан пост као први човек САД, с тим да је уместо магазина „Тајма“ ставио британски јавни сервис.
„ББЦ ме је позвао и рекао да ћу ВЕРОВАТНО бити именован за „Личност године“, као прошле године, али да морам да пристанем на интервју и фотографисање. Рекао сам да „вероватно“ није добро и пропустио то. Хвала у сваком случају!“, написао је Мареј.
Његов твит изазвао је много више реакција него Трампов, чак више од 65.000 пута је „ретвитован“, док је Трампов 41.000.

Претходно је Трамп „заратио“ са „Тајмом“ јер је тај магазин демантовао да је контактирао са њим око номинације и да неће ништа коментарисати до 6. децембра, када ће бити проглашена „Личност године“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је јуче пренео биртански „Телеграф“, Трамп је на свом Твитер налогу написао да су га из магазина позвали и рекли му да ће га вероватно изабрати за личност 2017. године, као и претходне и да је он требало да се сложи, да да интервју и буде фотографисан.

Он је, како је написао на Твитеру, одговорио да „можда“ није довољно добро и одустао, захваливши се у сваком случају.

Извор: Tanjug