Србија

ВАЉЕВО ЗАВИЈЕНО У ЦРНО! Мала Неда(7) испала из аута и погинула у стравичном удесу!

Pixabay.com

У саобраћајној несрећи која се догодила на путу Уб-Ваљево код села Мурош, погинула је девојчица Неда Н. (7) која је приликом судара према незваничним информацијама, испала из аутомобила, јер је седела на предњем седишту и није била везана појасом. С обзиром на то да се девојчица са својим оцем Дејаном Н., враћала са славе Ђурђиц, постоји могућност да је он колима управљао под дејством алкохола, што ће показати полицијска истрага

До трагедије је дошло када је аутомобил „шкода фелиција“ којом је управљао Дејан изненада изгубио контролу, и прешао у супротну коловозну траку, где се директно сударио са аутомобилом „ауди“ сомборских регистарских таблица.

– Дејан је у четвртак по подне покупио Неду после школе, одакле су заједно отишли на славу Ђурђиц код рођака. Тамо су провели неколико сати у веселој атмосфери са родбином и пријатељима, а када су кренули кући, десила се трагедија – прича комшија настрадале девојчице и додаје да се сумња да је Дејан дозволио ћерки да седне напред, на сувозачево седиште.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дејан је у једном тренутку изгубио контролу над аутомобилом и сударио се са „аудијем“, у којем је била шесточлана породица са бебом.

– Повређени путници из аудија збринути су у ваљевској болници и, на срећу, нико од њих није животно угрожен. У истој болници смештен је и Дејан Н., који је задобио вишеструке преломе, и његово стање је тренутно стабилно – каже извор.

Несрећна Неда Н. је након судара давала знаке живота. Она је најпре збринута у ваљевској болници, одакле је хитно транспортована на Дечији клинику у Тиршовој, где је у петак подлегла повредама.

– Према причама очевидаца, Неда није била везана сигурносним појасом, због чега је испала из аутомобила. Она је задобила вишеструке повреде, између осталог, била јој је повређена и јетра. Лекари су дали све од себе да је спасу, али, нажалост, нису могли ништа да учине – каже саговорник.

Мештани села Совљак испричали су да Недина породица важи за фину и поштену, а да, осим Неде, Дејан и његова супруга Милица имају још двоје деце.

– Неда има старијег брата и сестру. Сви знају шта се догодило и очајни су. Пре само два месеца радовали су се Недином поласку у школу, а сад су сви скрхани – каже комшија.

Фото: Pixabay.com
Извор: Alo.rs