Издвајамо Србија

ЗЛОЧИН ЈЕ КОНАЧНО РЕШЕН: Зоран недужан лежи у затвору, Јелену је убио… (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Случај који не престаје да интригира српску јавност

Видовњак Златко Шумадијски, познатији као Космајски Вилењак, предвиђа велики обрз у мдијски најпраћенијем случају у Србији и тврди да је крвник Јелене Марјановић близај пријатељ или рођак Марјановића!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је рекао урадио фото-робот певачициног убице и прогнозира да че монструм бити ухапшен у фебруару или марту наредне године.

– Убица певачице Јелена Марјановић налази се највероватније у Аустрији или Швајцарској. То је неко ко је близак породици Марјановић и неко ко их добро познаје. Могуће је чак да је то неко од рођака Марјановића. Убица ће бити откривен у фебруару или марту 2018. године и то ће изазвати велику медијску пажњу – тврди Златко Шумадијски.

Он даје опис убице и износи виђење о томе зашто је убица дигао руку на певачицу.

Фото: Јутјуб

– Јелену је убио неко из освете! То казује њен хороскоп, као и хороскопи осталих укућана. Када сам погледао Јеленине очи на једној фотографији, јавила ми се визија овог човека. То је било изненада и одмах сам нацртао његово лице. Туњавог је изгледа, али је подмукао и перфидан. Има фризуру која је налик чирокани. Знам да се осветио Марјановићима. Напросто, осећам да је у случају убиства певачице у питању освета. Ништа друго није разлог. Нису у питању ни рекеташи, ни муж, ни свекрва. Марјановићи немају везе са убиством покојне Јелене. Зоран недужно лежи у затвору и он дефинитивно није убио Јелену – уверен је Златко Шумадијски.

Фото: Јутјуб

Видовњак наводи да Јеленина свекрва није ни на који начин умешана у злочин и да јој се не могу приписати одлике зле особе.

– Зорица Марјановић није ни гатара, ни шаманка ни влашка врачара. Она је убеђена у неке своје визије, које можда имају мало паганског и ритуалног. Међутим, то је безначајно и можда би било добро за ријалити програм. Не треба од Зорице Марјановић правити злу жену, монструма. Не треба од чланова породице правити чудаке и оличење нечег ненормалног. Такви су какви јесу. Има много чуднијих и уврнутијих породица. За Зорицу могу да кажем да је особењак и да верује у нешто, али ни сама не зна у шта. Мислим да је на њих бачена анатема због нечега што нису учинили. Нису они ни секташи ни убице. Мало јесу чудни, па шта с тим? Познајем много чудније и опасније људе – каже видовњак.

 

 

Извор: srbijadanas.com / Ало.рс