Издвајамо Свет

ПАПА ФРАЊА ЗАПАЊИО ВЕРНИКЕ: Не постоји рај, чистилиште, и пакао… ВАТИКАН СЕ ТРЕСЕ, КАРДИНАЛИ ПОБЕСНЕЛИ…

Папа Фрања је наставио своју мисију да своје следбенике окреће од традиционалних хришћанских учења, говорећи католицима да “Не постоји рај, чистилиште, и пакао“.

Еугенио Скалфари, близак лични поверилац папе Фрање, написао је у Ла Репубблица: “Папа Фрања је поништио места где би душе требало да иду после смрти.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Папа Фрања је такође почео слободно да преписује речи Светог писма, онако како он сматра да треба, додајући сатанске теме у библијске стихове.

На пример, у јутарњој беседи у Санта Марти 4 септембра 2014-те, Фрања је потпуно преокренуо значење стиха из Библије, лажно приписујући Св. Павлу ове “сатанистичке“ речи: “Ја се хвалим само мојим гресима“.

Он је затим закључио беседу позивајући све присутне да се “похвале“ својим сопственим греховима – крађом, убиством, прељубом – пре него што је исмејао Исуса, који им је наивно опростио на крсту.

Али ни у једном Павловом писму се такав израз не може наћи. Папа Фрања је проповедао лажно писмо. Апостол уместо тога каже о себи: “Ако је неопходно хвалити се, похвалићу се својим слабостима“, након што је навео све тешкоће свог живота – затвореништво, бичевање, бродоломе.

Папа Фрања је такође раније ове године на радиу покушао да превари своје стадо и одвоји их од Исуса Христа, говорећи слушаоцима да се “Исус претворио у Сатану“.

Оптужујући Исуса да се “понизио до тачке потпуног уништења самог себе“, папа Фрања је даље раширио сатанистичку доктрину када је рекао да је Исус Христ “себе начинио ђаволом, змијом, за нас“, преносе дневне новине Ватикана, Л’Оссерваторе Романо.

Ова јеретичка изјава папе Фрање је дошла након што је он раније ове године прекршио вековне хришћанске традиције, говорећи групи од 33.000 католика у Риму да се по сваку цену мора избећи “лични, директан, непосредан однос са Исусом Христом“.

“Имати лични однос са Исусом је опасно и веома штетно“, рекао је папа током говора 25. јуна, подижући страхове да је он лажни пророк који је предвиђен у светом писму и пророчанству.

Ове сатанистичке изјаве су само најновије шокантне изјаве језуитског папе.

У јулу је папа Фрања рекао за италијански лист “Ла Репубблица” да САД имају “искривљену визију света“ и да Американцима мора завладати светска влада, што пре, за њихово добро.

Недаљу дана раније он је такође позвао на “једну светску владу“ и “политичку власт“, тврдећи да је креирање једне светске владе потребно за борбу са главним питањима попут “климатских промена“.

Говорећи за еквадорске новине Ел Универсо, папа је рекао да Уједињене нације немају довољно снаге и да морају добити потпуну државну котролу за добробит човечанства.

Покрет глобализације се не може потценити. То је процес транзиције света у глобалну владу, док се нарушавају права појединца и одузимају наше слободе.

Светски верски лидери, предвођени папом Фрањом који је све више против хришћанства, играју водећу улогу у овој светској превари.

Дејвид Рокфелер је рекао да би се “глобална криза“ требала догодити пре него што људи буду спремни да прихвате Нови светски поредак. Свакако, када је светска економија доживела драматичан пад 2008. године, светски лидери су поново прогласили потребу за Новим светским поретком са глобалном финансијском контролом.

Као што је показао папа Фрања, клииматске промене и глобално загревање су сада омиљене методе глобалне елите за преваре, док покушавају да човечанство приближе јединственом тоталитарном заробљеништву.

Папа Фрања је одлучан да усмери своје стадо далеко од Исуса Христа. Папа који је држао исламске молитве у Ватикану, а касније упозорио своје следбенике да не улазе у лични однос са Исусом, је уствари вук прерушен у белу овцу.

Језуитски папа је водећи играч у завери да се уведе Нови светски поредак, одлучан да своје стадо доведе у заблуду док служи глобалној кабали.

 

Извор: Wебтрибуне.рс