Србија

„После тога је имала чудан осећај, КАЈАЛА СЕ до смрти“: Спремна да каже СВЕ, а НИЈЕ ПОЗВАНА да сведочи?

Фото: Јутјуб

Зорица Крсмановић, мајка убијене певачице Јелене Крсмановић, прошле године пред смрт, како тврди Информер, пожалила се комшиници да је можда ненамерно угрозила истрагу ћеркиног убиства. Како овај лист преноси, пријатељици је рекла како јој Јелена у телефонском разговору 2. априла 2016. године, мало пре убиства, није ни поменула да трчи насипом у Борчи. Зорица је, међутим, полицајцима рекла да јесте.

Због ове ненамерне грешке се до краја живота кајала, плаћеши се да је истрагу усмерила у погрешном правцу.

Спремна да сведочи

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, Зорица је ово испричала комшиници која је и Јеленина блиска пријатељица из детињства. Та жена је дала изјаву о томе Центру за форензичка истраживања из Новог Сада, који је ангажовала породица Крсмановић ради ефикасније истраге Јелениног убиства.

Ова жена, међутим, до сада није позивана у Више тужилаштво, како тврди Информер, иако је изразила спремност да сведочи о разговорима са Зорицом.

Како лист сазнаје, у изјви за ЦИФ дословно је навела да је Зорица до смрти која се десила 4. октобра 2016. године понављала да је направила фаталну грешку, јер је неколико после Јецине смрти схватила да јој она у последњем разговору заправо ниједном није споменула локацију где трчи.

– А камоли да је у питању насип у Борчи! Јелена је тад телефоном рекла само да је на трчању и да ће, кад заврши, отићи кући да постави својима ручак, а да ће потом доћи код ње – посведочила је наводно она.

И заиста, Зорица Крсмановић, како Информер напомиње, никада у својим изјавама за медије није помињала да је њена кћерка Јелена у последњем разговору поменула да њена ћерка трчи насипом. Али је помињала да је после тог разговора стално имала неки чудан осећај.

– Нешто ме је стегло у грудима, као да ме боли срце. Мислила сам да ми је то реакција на терапију, на знајући да је Јецу неко убио – јецајући је причала Зорица када јој је зет Зоран кобног дана први јавио да јој је нестала кћерка.

Након што је Зоран ухапшен 15. септембра , појавила се информација од чланова породице Крсмановић да Зорица заправо никда није била сигурна да ли је тог 2. априла разговарала са својом кћерком, јер је била задихана и разговор је трејао кратко.

Извор: