Здравље Издвајамо

РАК ЈЕ ПОБЕЂЕН! Револуционарна метода учи тело како да УБИЈА СВЕ ВРСТЕ ТУМОРА И 100 ОДСТО ЈЕ ЕФИКАСНА

Стручњаци су успели да се изборе са ћелијама рака црева уз помоћ нове имунотерапије и објавили да су резултати 100 одсто успешни у огледу који је рађен на мишевима оболелим од ове болести

Нова радиоимунотерапија комбинује традиционалну радијацију и имунотерапију. Они верују да се она може применити на различитим облицима ове болести јер је имунотерапија виђена као јако добар начин у лечењу рака која може да замени хемотерапију за неколико година, пише Даилyмаил.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она буди имуни систем пацијента и учи тело како да се само бори против малигних ћелија.

Радиоимунотерапија производи молекуле који су направљени да препознају и униште ћелије рака. Ове ћелије тело само производи уз помоћ имуног система и оне су задужене за борбу против бактерија и вируса. Када се ове ћелије убризгају у тело пацијента, оне путују до ћелија рака и директно их погађају са одређеном дозом радијације.

Код мишева на којима су вршени огледи, ћелије рака су убијене док су здраве ћелије остале нетакнуте. Ова метода може да се примени и на друге врсте рака као што су рак дојке, плућа, панкреаса, меланом…

Још увек није прецизирано да је ова метода спремна за пробу на људима и да ће време показати хоће ли се он уопште примењивати на људима.

 

Извор: Телеграф.рс