Занимљивости

РУС ТВРДИ ДА ЈЕ ЖИВЕО НА МАРСУ У ПРОШЛОМ ЖИВОТУ! Ванземаљци су бесмртни, високи 215цм и дишу угљен диоксид!

Дечко који је постао познат јавности када је са само неколико месеци био у могућности течно да говори и пише сада има 21 годину и тврди да је Марсовац који се поново родио на Земљи

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Боришка Кипријанови, тврди да је у претходном животу живео на Марус док није почео рат који је уништио живот на планети.

ПУТИН СЕ ПОИГРАВА СА САД! Милионе уплатио Твитеру и Фејсбуку, УМЕШАН И ТРАМПОВ ЗЕТ, ВАШИНГТОН ЗАНЕМЕО!

Његови родитељи тврде да је причао о ванземаљским цивилизацијама откако је био мало дете упркос томе што му никада нису причали о тој теми, нити приказивали сличан садржај.

Боришка каже да је посетио Земљу док је радио као пилот на Марсу и да је имао блиску везу са Египћанима. Штавише, он је предивдео да ће се живот на Земљи значајно променити када се “откључа“ Велика пирамида користећи механизам који се налази иза његовог уха.

Двадесетједногодишњак тренутно живи у Вогограду, а његова појава изазива велику пажњу међу теоретичарима завере који не одбацују његову причу. Штавише, када су га испитивали о животу на Марсу, он је рекао да Марсовци старе до 35. године и да су након тога бесмртни. Ипак, једна велика катастрофа збрисала је живот са Марса – нуклеарни рат.

“Немамо страх од смрти јер живимо вечно. Догодила се велика катастрофа док сам живео на Марсу. Људи као што сам ја и даље живе на Марсу. Избио је и нуклеарни рат међу њима. Све је изгорело. Само је неколико њих преживело. Изградили су скровишта и направили ново оружје“

Каже да су Марсовци високи у просеку 215цм и да могу да дишу угљен-диоксид, те да тренутно и даље живе на Марсу, али под земљом. Такође, технолошки су много напреднији од нас и могу да путују чак и до других галаксија.

Боришкина мама тврди да је њен син био у стању да чита и пише са само неколико месеци. До прве године је читао новинске наслове, а са две је већ цртао.

– Нико га ништа није научио. Кад је био мали сео би у турски сед и почео да нам прича чињенице о Марсу, планетарним системима и другим цивилизацијама – каже она.

 

Извор: B92.net/Informer.rs