Издвајамо Регион

СЕРГЕЈ РАЗБЕСНЕО ХРВАТЕ ОБЈАВОМ НАКОН САМОУБИСТВА ПРАЉКА: Данас је Дан Републике и стари је попио мало

НАКОН што је Слободан Праљак у хашкој судници попио још увијек непознати отров и починио самоубојство, глумац Сергеј Трифуновић објавио је фотографију на Инстаграму због које је примио мноштво увреда.

„Данас је Дан Републике и стари је попио мало“, пише на фотографији која приказује Слободана Праљка како испија бочицу с непознатом супстанцом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одмах након објаве у коментарима су почеле пљуштати увреде од стране Хрвата на рачун српског глумца. Било је ту и псовки и пријетњи, а неке од коментара преносимо у тексту, у облику у којем су и објављене.

„Као глумца и као умјетника те цијеним и свака ти част, а за ово се напуси курца !“

„Волим те и цијеним као глумца који не јебе никог и ништа, Ал за ово ти јебен матер клошарску, видимо се у Сплиту“

„Мислија сан да си фаца кад оно јос једна будала….ни незнас ко је цовик оцито….твој колега 3 факултета итд….информирај се прије него пљујес по покојнику будало…“

„Сваки твој филм сам погледао и за сваки сам рекао, да нема глумца као тебе. Хвалио сам те гдје год сам могао, али ово сто си данад објавио, ово је срамота. Надам се да никада висе нецес ниста снимити…“

„Нагледао сам се у задњу годину-дви ових твојих политицких коментара, приказане сликом,видеом и нисам пуно придавао вазности, јер као глумац,ДЈ,и остале изван политичке активности показао као прави умјетник којег треба слиједит како на друственим мрежама тако и изван њих! Али ова слика ти је апсурдан коментар, и не заслужују они који те слиједе да буду дио овога! С постовањем, али заслузени унфоллоw добијаш након овога!“

„Па мој Сергеј, зашто ти ово треба ?! Направио си гору глупост од Давора Шукера“

Трифуновић је некима од њих и одговорио. „Шукер се сликао на Павелићевом гробу. Што је овдје горе? Што не плачем над театралном смрти једног лошег редатеља који је у недостатку талента нашао себе као заповједника у прљавом рату? Ако ништа, бар није испао пичкетина као неки наши генерали који су држали као таоце цијелу нацију због свог дупета. Дакле, што је овдје спорно?“ запитао се.

„Јебем матер свим генералима и свим униформама који су правили злочине, без разлике у вјери и националности. За оне којима није јасно, још један ред: јебем вам матер свима. Сви наздравите са Праљком“, написао је још па додао: „Моје срце плаче за сваким тко ће ме отпратити због смрти било каквог убојице, ма које вјере и нације био. Плаче, јер ако се потресате над смрћу убојице, онда сте…што?“

„И сви који славите све генерале и све злочинце овога рата коме год да припадају, сви се напушите курца. Срби, Хрвати, Муслимани. Сви. Без разлике. Курца. И сви којима вам није јасно: напушите се такођер. Курца. Посерем вазда и увијек и на све злочинце чији год били“, закључио је Трифуновић.

Ипак, чини се да су му увреде и расправе у коментарима биле превише па је фотографију након неког времена избрисао са свог Инстаграм профила.

 

 

Извор: index.hr