Здравље Издвајамо

СТРАВИЧНО ПРИЗНАЊЕ НАУЧНИКА: „Вакцином смо 30 милиона људи заразили раком и АИДС-ом!“ (ВИДЕО)

Фото: Pixabay.com

Зашто би медији заташкавали ово ако раде за добробит човечанства?

Један од најистакнутијих знанственика унутар индустрије цјепива, знанственик фармацеутске компаније Мерцк, Др. Маурице Хиллеман неколико година прије своје смрти направио је аудиоснимку у којој посве отворено признаје да су цјепива којима је цијепљено више од 30 милијуна људи у свијету било контаминирано леукемијом, вирусом рака и АИДС-ом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На снимци се након његове изјаве чује смијех његових колега, такођер знанственика, који потом кажу како ће тим цјепивом цијепити Русе, “напумпати” их туморима, како би то помогло да Американци побиједе на олимпијади.

Дакле, знанственици су знали како је цјепиво заражено вирусом рака и смијали су се на застрашујућу стварност!

“То није никаква теорија завјере, то је истина у којој сам судјеловао”, ријечи су Мерцковога знанственика који није имао појма да ће једног дана медији добити ову снимку у руке, јер тада интернета није било.

Вјеројатно је мислио како ће снимка остати тајна јер је на питање зашто ту истину не да у медије одговорио: “Наравно да то не смије у јавност! То је афера унутар знанствене заједнице!”

Другим ријечима, потакнуо је знанственике да прикрију застрашујућу истину. Унаточ томе што снимка постоји и може се цијела преслушати, ова је снимка годинама заташкавана и до сада ју није објавио нити један масовни медиј у цијелом свијету.

То је итекако јасан познаватељ да су сви медији потплаћени од фармацеутске индустрије која и даље гура масовна цијепљења човјечанства, посве непровјереним отровним и врло опасним цјепивима, који ни данас, према ријечима многих независних знанственика, садрже непровјерене и по људско тијело опасне токсине!

Зашто би медији заташкавали ову снимку ако раде за добробит човјечанства? Наравно, на то питање одговора нема па је из свега посве јасна спрега фармацеута, медија и напосе депопулиста (људи који се залажу за смањење броја људи на планету), а који у великој мјери финанцирају управо цјепиво, док понеки попут Билла Гатеса отворено признају како цјепиво служи првенствено за убијање!

Признање Мерцковога знанственика послушајте овдје.

Из аудиозаписа вадимо најважније

Др. Едwард Схортер: Реците на како сте открили цјепива за СВ40 и полио?

Др. Маурице Хиллеман: Па, то је у ствари био Мерцк. Да, Мерцк, ја сам тада почео радити за ту фирму и одлучио сам додатно развити цјепива. Ми смо у тим данима имали неке заиста дивље вирусе, попут вируса у бубрезима дивљих мајмуна и тако даље.

Напокон, након шест мјесеци сам рекао себи, доврага, не можеш развити цјепиво с тим вражјим мајмунима, с тим смо били готови, схватио сам ако не учиним нешто, онда ћу једном за свагда одустати од даљег рада.

Тада сам одлучио посјетити Билла Манна у wасхингтонском зоолошком врту. Рекао сам му како имам проблем те да не знам што, доврага, требам учинити. Билл Манн је био заиста паметан момак.

Рекао сам му како нам узимају наше мајмуне у зракопловним лукама те да требам помоћ. Он ми је рекао како требам ићи покупити мајмуне у западној Африци те да након тога пребацим зелене мајмуне (Цхлороцебус сабаеус) у Мадрид гдје нитко не прегледава животиње у транзиту те да их након тога одвезем до Пхиладелпхије или до Неw Yорка те да их покупим изравно са зракоплова.

Тако смо донијели наше зелене мајмуне у САД, у то вријеме НИСМО ЗНАЛИ КАКО СМО С ЊИМА УВЕЗЛИ И ВИРУС АИДС-а.

Позадински смијех, нетко каже: “Значи ви сте донијели вирус АИДС-а у нашу земљу. Сада знамо. (смијех) То је права правцата прича. (смијех) Што све Мерцк неће учинити како би створио цјепиво.” (смијех)

У ствари он (колега) је то учинио, он их је увезао у САД. Мислим, ми смо довели те мајмуне, али само су ти мајмуни били рјешење јер те животиње нису имале дивље вирусе, али ми…

Др. Маурице Хиллеман: (смијех)

Др. Едwард Схортер: Дакле, само сте узели Сабинова цјепива у Мерцку…

Др. Маурице Хиллеман: Да, тако је, све то је било направљено у Мерцку…

Др. Едwард Схортер: У то вријеме сте радили за Сабина?

Др. Маурице Хиллеман: Да, али та цјепива су направљена прије него ли сам ја дошао…

Др. Едwард Схортер: Да, али Сабин је тада правио масовна испитивања на терену (на људима).

Др. Маурице Хиллеман: Да, да.

Др. Едwард Схортер: Добро.

Др. Маурице Хиллеман: У Русији и тако даље. Тако да сам одлучио ићи на окупљање и причати о вирусима који се не могу детектирати те сам рекао Алберту, да се не узнемири с оним што ћу му рећи, но да ћу говорити о вирусима који се налазе у Мерцковој вакцини.

Наравно Алберт је због тога био изнимно узнемирен.

Др. Едwард Схортер: Што је рекао?

Др. Маурице Хиллеман: Па он је у бити рекао како ће то бити још један проблем, точније да ће изгледати како скривамо одређене радње које ће стопирати кориштење цјепива.

Ја сам му рекао како је потпуно у праву, но да сада долази ново доба у којем је детекција вируса изнимно важна како бисмо се отарасили тих вируса.

Др. Едwард Схортер: Дакле, рекли сте му како је то заправо скривени састојак у самом прављењу цјепива који заправо контаминира цјепива?

Др. Маурице Хиллеман: Заправо, ту је било 40 различитих вируса у цјепиву које смо деактивирали, и тако да…

Др. Едwард Схортер: Али нисте деактивирали ОВАЈ вирус…

Др. Маурице Хиллеман: Тако је, тај вирус нисмо деактивирали, но морате знати како цјепиво за жуту грозницу садржи вирус леукемије, знате тада је то била доста груба и сирова знаност. У сваком случају, причао сам с њим и питао сам га о чему се брине?

Рекао сам му да имам врашки осјећај да је овај НОВИ ВИРУС ДРУГАЧИЈИ ОД СВИХ С КОЈИМА СМО РАДИЛИ ТЕ ДА ЋЕ ТАЈ ВИРУС ИМАТИ НЕКЕ ДУГОРОЧНЕ ПОСЉЕДИЦЕ, НИСАМ ЗНАО КАКО БИХ ТО ОБЈАСНИО. Он ме је питао које?

Ја сам рекао, на примјер СТВАРАЊЕ РАКА. (смијех) Рекао сам Алберту да сигурно мисли како сам луд, али да имам осјећај да требамо узети тај вирус те с њиме заразити мајмуне и хрчке.

Након једног дана разговора, он је рекао како ћемо сигурно добити највише медаља на Олимпијади јер ћемо напунити Русе с тонама тумора. (смијех) Тако смо тестирали цјепиво, то је било тада…,… хмм, у ствари то нам је некако пореметило састанак јер смо промијенили тему….

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Dnevno.hr / Natural News