Издвајамо Свет

УКЛОЊЕНИ ЈЕР СУ ОТКРИЛИ ИСТИНУ О ВАНЗЕМАЉЦИМА? У последњој деценији 137 НЛО стручњака “извршило самоубиство“

Фото: Јутјуб

Број извештаја о “ванземаљцима који живе међу нама“ се недавно повећао. Изненађујуће је да су такве изјаве направљене у контексту кризе у америчко-руским односима.

Теоретичари завере верују да су председници САД-а и Русије свесни контаката са ванземаљским цивилизацијама, али не желе да своја знања о томе поделе са јавношћу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ево вести: Ванземаљац је радио у служби безбедности бившег америчког председника Барака Обаме. Ова “особа“ је чак снимљена и на видеу – показао је своју ванземаљску суштину чудним и сумњивим “механичким“ покретима главе, кажу аутори ове теорије. Овај снимак је направљен на АИПАЦ конференцији 2012. године.

Ближи поглед на овај видео показује да овај човек уопште не личи на људско биће- Има издужено лице, некарактеристичну сивкасту кожу која се истиче у слабо осветљеној просторији, и са тамним подочњацима.

Утицајни амерички грађанин је изразио жељу да затражи од руског председника Путина да да сензационалну изјаву о постојању ванземаљских цивилизација, јер је Путин познат као одлучан независни светски лидер.

Иницијативе долазе од Стива Басета, извршног директора истраживачке групе Парадигм (ПРГ), јединог регистрованог лобисте у САД за “обелодањивање информација о ванземаљцима и НЛО-има“.

Басет, као и више од 50% америчких грађана, чврсто верује у постојање ванземаљаца. Осим тога, Басет сматра да америчка влада тајно сарађује са представницима ванземаљских цивилизација у развоју нових технологија у строгој тајности, а да не угрозе религију, владавину права и да избегну глобалну економску катастрофу.

Стив Басет је отишао у Русију како би дошао до председника Путина. Басет верује да је Путин једини човек на свету који коначно може обелоданити тајне о ванземаљцима.

Вреди напоменути да је пре месец дана тим рудара у једном од најудаљенијих региона Волгограда наишао на чудан објекат прекривен металом, можда волфрамом, на дубини од преко 40 метара. За овај необичан објекат је речено да је то диск, са не више од 1,5 метара у пречнику, али да је тежак више од 200 килограма.

Директор ПРГ-а тврди да је људска раса контактирала представнике ванземаљске цивилизације у јулу 1947. године. Инцидент у Розвелу се десио пре 70 година, када се неидентификовани летећи објекат наводно срушио у билизини града Розвел у држави Нови Мексико. Овај догађај је био заборављен на дуже време, све до 1978. године када је физичар и уфолог Стантон Т. Фридман интервјуисао мајора Џесија Марсела, који је био укључен у истрагу овог догађаја из 1947. године.

Истраживачи МУФОН-а (Тхе Мутуал УФО Нетwорк) верују да неко намерно покушава да се отараси уфолога, јер је у последњих десет година чак 137 НЛО стручњака или убијено или су “починили самоубиство“.

Прошле године је паранормални истраживач Макс Спирс, који је тврдио да је преживео тајни владин програм “супер-војника“, пронађен мртав, што је теоретичаре завере поново довело до тога да обрате пажњу на тајне владине агенције. Уверене присталице ове теорије инсистирају на томе да је више десетина убистава, почев од 1947. године, па чак и убиство председника Џона Кенедија, могло бити организовано да би се сакрила истина о НЛО-има.

Најџел Вотсон, аутор Приручника за истраживање НЛО-а, каже: “Владине агенције могу бити у послу, али се чини веома екстремним убијати људе, нарочито током више деценија, када постоје лакши начини да се дискредитују НЛО истраживачи. Друга теорија је да се иза ових убистава крије елиминација сваког ко се приближи истини о њиховим операцијама.“

У јуну је објављен видео интервју са покојним Чарлсом Форгусом, замеником шерифа Биг Спрингса у округу Хауард у Тексасу. У овом интервјуу је Форгус поделио своје искуство посете месту наводне несреће у Розвелу.

У интервјуу, који је снимљен 1999. године, Форгус каже да је видео војнике који су носили прекривена тела која су изгледала као да су висока метар и по. “Подигли су их дизалицом, покупили и заљуљали да их ставе у камион. Тела су била висока око 1,5 метар. Очи су изгледале као оне које видимо на телевизији и сликама на којима су они“, рекао је Форгус.

 

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс