Издвајамо Свет

УПОЗОРЕЊЕ ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ ПРЕДВИДЕО СВЕ ДО САДА: 2018. ће бити паклена година, најгоре тек следи, а кључ је у овоме!

Pixabay.com

Британски видовњак Крејг Хамилтон-Паркер, који је успешно предвидео Трампову победу и Брегзит, најавио је неке узнемирујуће догађаје који ће се, како он тврди, догодити у свету идуће године.

Следећа година ће бити пуна драматичних политичких превирања и еколошких криза које ће узроковати непредвидиви временски услови, најавио је Хамилтон – Паркер.

Предвидео је још и терористички напад на ауто-путу Великој Британији, револуцију у Северној Кореји у којој ће с власти бити свргнут Ким Џонг-ун и хемијски напад који ће бити изведен дроном на један од европских градова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Своја предвиђања о мрачној будућности која очекује свет већ за неколико месеци, овај видовњак је објавио на блогу, а међу мање драматичним најавама, нашла се и она да ће британски принц Хари запросити своју девојку, глумицу, Меган Маркл.

У новим визијама, како тврди, видео је да ће Трамп успешно избећи поступак опозива, а да ће у Европи доћи до јачања деснице, посебно у Шпанији, Италији и Француској, а што ће за последице имати велике нереде на улицама тих држава.

Но, најцрње је прогнозе дао за екологију па је у 2018. предвидео низ еколошких катастрофа.

Најгоре нас тек очекује

„Екологија је на врху пописа зато што осећам да ће се у 2018. догодити досад невиђени потреси, вулканске ерупције и жестока невремена”, рекао је.

Најавио је и да ће се активирати Везув због чега ће становници Напуља морати да се евакуишу, а, према његовим предвиђањима, страшан потрес ће погодити и Нови Зеланд.

Смртоносни пожари у Калифорнији, разорне поплаве у Кини и Индији и страшни урагани који су похарали ове године Карибе, такође се налазе на листи.

Упркос страшним прогнозама, човечанство ће, тврди Крејг Хамилтон-Паркер, достићи виши ниво свести.

„Духовност која ће га водити у Златно доба, а сукоби и потешкоће, као и еколошке катастрофе ће учинити да се добри људи окупе и повежу. У њима ће се затим јавити жеља за проналаском стварне сврхе људског живота“, рекао је видовњак.

Фото: Pixabay.com
Извор: Kurir.rs/ Independent