СРБИЈА ЈАВЉА

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ! ПОЈАВИО СЕ НОВИ СВЕДОК КОЈИ ТВРДИ: Јелена се 2. априла свађала са младићем, па невољно ушла у ауто?

Фото: Јутјуб

Цела Србија чека на разрешење злочина

Један београдски таксиста тврди да је 2. априла 2016. године на насипу у Борчи видео како се Јелена Крсмановић Марјановић свађа са млађим мушкарцем поред црвеног аутомобила и како након расправе невољно улази у ауто, који одлази ка Борчи – то је рекао Ненад Шипка, форнензичар из Новог Сада, кога је ангажовала породица убијене певачице како би утврдио реконструкцију тог мистериозног злочина.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он тврди да га је недавно позвао човек који му се представио као таксиста.

– Рекао је да је 2.априла прошле године око 16 сати у Борчи код насипа видео како Јелена трчи насипом, а затим силази на главни пут. Како је рекао, ту је био паркиран један ауто црвене боје. Човек је запазио да је ауто отпозади затупастог облика и да је корејско-јапанске производње – препричава Шипка шта му је сведок испричао у телефонском разговору, који је он и снимио.

Фото: Јутјуб

Како је рекао, у том ауту је био млађи мушкарац.

Шипка каже да му је таксиста рекао како се Јелена са тим мушкарцем свађала све време, расправљали су се испред аута. Према речима таксисте – тај мушкарац ју је убеђивао да уђе и пође са њим, али је неко време то одбијала, и то се могло утврдити на основу њене гестикулације, а онда је пристала да уђе у возило након чега су је одвели ка Борчи.

– На осонову информација којима сам располагао, урадио сам делимичну реконструкцију Јелениног убиства и идаље стојим иза тога да она није убијена на месту где је нађено њено тело. Сва сазнања и сви подаци до којих сам дошао, говоре у прилог томе да је она убијена на неком другом месту, а да је у канал накнадано донета и бачен. Сваки нови сведок који се појави може допринети расветљавању догађања – каже Шипка.

Овом приликом он је позвао таксисту да дође у полицију или тужилаштво и да њима изнесе своја сазнања.

 

 

Извор: srbijadanas.com / Ало.рс