Издвајамо Србија

ВЕЛЕОБРТ! Зоран Марјановић је у затвору да га не би УБИЛА…

Фото: Јутјуб

Клупко се одмотава

Зорана Марјановића држе у затвору наводно да га не би убила мафија, док злочин у Борчи не буде решен. Полиција има информацију да је убиство певачице Јелене Марјановић било наручено и организовано и да је у криминалну групу која је према писању листа Ало извршила злочин укључен велики број моћних људи, због чега је проценила да Зорану прети опасност док се не открију убице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран је изолован иза решетака због индиција да је Јелена наводно убијена у мафијашком обрачуну и да је он у опасности јер превише зна.

Фото: Јутјуб

– Очигледно је да породица Марјановић има нека сазнања о убиству која упорно крије. Могуће је да је Јелена заиста имала везе и везице и да би истина о томе била велика брука за целу породицу, због чега сви они ћуте. Можда Зорану прети опасност управо због тих везица? За сада можемо само да нагађамо о томе и да чекамо да ли ће се појавити додатни докази – каже Божидар Спасић, бивши оперативац Државне безбедности, и додаје да ускоро треба очекивати расплет.

– Могуће је да су Зорана ухапсили и притворили само да би га заштитили од опасности која му прети. То би могао да буде и тактички потез тужилаштва, ако је процењено да ће тек за време његовог боравка у затвору успети да открију ко прети породици. У том случају откривање уцењивача био би први корак који би истрази олакшао да расветли ко стоји иза убиства певачице – објашњава Спасић.

Зоран наводно не жели да открије шта зна, јер је убеђен да би одмах по изласку из затвора био убијен.

– Све указује за сада на то да је Зоран сигурнији у затвору. Када анализирамо изјаву његовог оца Владимира „да се плаши да ће га неко убити у затвору“, произилази да то није било нимало случајно. Изјавом да страхује за живот свог сина док је иза решетака, Владимир је заправо поручио да ће његов син држати језик за зубима – каже извор близак истрази.

Једна од претпоставки јесте да иза убиства наводно стоији неко на јакој позицији и да је случај због тога под велом тајне.

 

 

Извор: srbijadanas.com / Ало.рс