Русија Србија

ВУЧИЋУ СТИГЛА ЧЕСТИТКА ОД ПУТИНА: Ево шта је руски председник поручио српском

Фото: Јутјуб

Руски амбасадор у Србији Александар Чепурин уручио је данас председнику Србије Александру Вучићу новогодишје и божићно писмо-честитку Владимира Путина

Руски амбасадор у Србији Александар Чепурин уручио је данас председнику Србије Александру Вучићу новогодишње и божићно писмо-честитку Владимира Путина у коме је руски председник истакао да рачуна на даље унапређење билатерлане сарадње у интересу регионалне стабилности.

„Током одлазеће године руско-српски односи су наставили да се динамично развијају. То је у пуној мери потврдио и наш скорашњи састанак у Москви. Рачунам на наставак заједничког рада са Вама на унапређењу билатералне сарадње у свим областима на добробит братских народа наших земаља, у интересу јачања регионалне стабилности и безбедности,“ навео је Путин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић се захвалио на писму, као и на изузетном гостопримству пруженом делегацији Републике Србије приликом посете Москви.

Српски председник и руски амбасадор су размотрили резултате посете и оценили да је била од великог значаја за даљи развој свестране сарадње двеју земаља, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу с медијима.

Извор: Tanjug