Занимљивости Издвајамо

„НЕ НУДИТЕ МИ ВАШУ ЖЕНУ, НИ ОВУ МОЈУ НЕ МОГУ ДА СЛУШАМ“:Оглас Београђанина је апсолутни ХИТ

Foto: Pixabay.com

Мачке, препарирани делови животиња, саксије, сабље или ваше жене неће бити прихватљиве уколико сте мислили да их понудите у замену овом продавцу телефона. Наиме, један Београђанин пре неколико дана објавио је оглас о продаји новије марке телефона на познатом сајту за куповину и продају и да је замена могућа, али детаљан опис свега што не долази у обзир многе је насмејао до суза.

„Врхунски телефон и одлично очуван сто се види са слика“ почиње као и сваки други и овај опис о продаји мобилног телефона. Међутим, настављајући даље са читањем уверићете се да је ово далеко од обичног огласа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ствари које нудите бицикле, компјутере, препариране животиње и препариране делове тела животиња, саксије, тепихе, мачке и керове, фотоапарате, дигитроне, иконе, кајле, качкете, ножеве, сабље, гасне пиштоље, гардеробу, сребрне ланчиће и наруквице итд, Сони плејстејшн и ко зна шта још, ја ценим један евро и колико год ви мене убеђивали да то мени треба и како ћу ја са тим бити презадовољан мене то не интересује и вреди ми један евро. Венчанице и одела не носим ни то ми не треба – јасан је овај продавац.

Лоше ћете проћи и ако сте намеравали да понудите цвеће или – вашу жену.

– Наравно не прихватам у замену ни цвеће висибабе, келерабе, љубичице, јер ме то не интересује и не нудите ми у замену ни ваше жене, јер ни ову моју не могу да слушам, а камоли туђу и не занимају ме телефони који су погодни за риму… Не узимам ни телефоне који су квашени или упадали у воду – било слатку или слану и који су више у води провели него њихови власници. И немојте ме убеђивати како сте га тако купили јер ја никад до сада нисам чуо да било која фирма има продавницу у Дунаву, Сави, Јадранском или Егејском мору – напомиње овај продавац.

Он у замену не прихвата ни – кућне љубимце.

Керове, мачке и остале животиње не узимам. Кад буду измислили керове и мачке са минимум један гигабајт рам меморије да имају камеру, слушалице, микрофон и да са њих може да се окрене неки број телефона, е онда ми се јавите и договарамо се. Наравно и колико год да су расни морају имати папире и морају бити очишћени од паразита.

Међутим, испод овог огласа дочекало нас је и пријатно изненађење, а то је више похвала и препорука на рачун овог шаљивог продавца.

 

 

 

Фото: Pixabay.com

Извор: М.З./блиц.рс