Србија

ОДЛАЗАК ЉУДИ ИЗ ПОКРЕТА САШЕ ЈАНКОВИЋА ЈЕ ОЗБИЉАН СПИН: Сергеј Трифуновић открива шта стоји иза целе приче!

Не значи да ћемо Бане и ја престати да будемо браћа, нити ће се прекинути моје пријатељство са неким људима који су се оградили од Покрета, каже Сергеј

Толика се халабука дигла око одлазака појединих људи из Покрета слободних грађана, а глумац Сергеј Трифуновић не види ништа од онога што се прича.
– Да је ситуација заиста таква, први бих отишао и упознао јавност са разлозима одласка. Мене бар сви знају као неког ко нема длаке на језику и не трпи ауторитете – каже познати глумац и члан ПСГ Сергеј Трифуновић, коментаришући актуелну ситуацију у Покрету и чињеницу да све већи број чланова излази из њега као и да се неки од потписника „Апела 100“ кају што су своју подршку дали Саши Јанковићу.

Трифуновић наглашава да је лично видео ствари које су супротне од онога што поједини бивши чланови ПСГ сада говоре.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не кажем да у Покрету нема проблема, али ниједан није нерешив, а понајмање је разлог да се због њега излази. Са Сашом сам отворено говорио о ситуацији у ПСГ и на основу нашег разговора и понављам, личног искуства, закључио сам да су ствари супротне од онога што поједини бивши чланови говоре – каже Трифуновић.

Чињеницу да многи одлазе из Покрета види као озбиљан спин, за који нема објашњење одакле долази. На нашу констатацију да то значи да велики број људи учествује у спину, каже да не размишља на тај начин.

– Не знам ко учествује, а ко има неке своје разлоге за одлазак. По тој логици, и мој брат учествује у спину. Ми, једноставно, не гледамо исто на ствари. То не значи да ћемо Бане и ја престати да будемо браћа, нити ће се прекинути моје пријатељство са неким људима који су се оградили од ПСГ. Свако има право на своје мишљење – истиче глумац и додаје да начин на који су поједини људи изашли из Покрета говори више о њима него о ПСГ.

– До јуче нисмо знали ко је Срђан Шкоро, а сада је, одједном, „звезда прелазног рока“. Не познајем га довољно, стекао сам утисак да је фин човек. Не бих коментарисао начин његовог одласка. Свако је одговоран за своју главу, свој карактер и своје васпитање – наглашава Трифуновић.

Не зна, нити размишља о томе да ли је и колико ПСГ изгубио на снази одласком одређеног броја познатих личности, али је изреволтиран чињеницом да се таблоиди тиме баве и наслађују.

– Несрећна медијска јавност која се додворава Вучићу, а сутра ће неком другом ко буде на власти, једва је дочекала да пише о наводном распаду Покрета слободних грађана. Зашто нису писали о феномену да је неко освојио 16 одсто гласова на изборима, са свега 20 дана готово никакве кампање? То им није било интересантно – сматра Трифуновић.

Понавља да ће први пут када буде видео нешто што му се не свиђа у ПСГ, изаћи из њега.

– Најмањи ми је проблем да дигнем једра и откажем чланство. Али за то немам разлога. Сва ова дешавања око ПСГ су ме још више учврстила у инату да останем ту где јесам – закључује Сергеј Трифуновић.

Немам сумњи у вези са Јанковићем

– Са Сашом Јанковићем сам разговарао о свим стварима које су ме интересовале и о наводним разлозима за одлазак неких људи. Немам никаквих сумњи у вези са Јанковићем и моје мишљење о њему се није променило – каже Сергеј Трифуновић.

Извор: Danas