Издвајамо Регион Србија

УСТАШЕ ЖЕЛЕ ВУЧИЋЕВУ ГЛАВУ! Шокантне претње Вучићу на ХРВАТСКОМ ПОРТАЛУ!

Само једна реченица којом је Александар Вучић маниром државника прокоментарисао недавну међусобну тучу Хрвата у војвођанском месташцету Сонта, била је довољна да покрене лавину мржње у „лијепој њиховој“

После званичног протеста који је Хрватска покушала да уручи нашој амбасадорки, правећи за свој сопствени рачун од миша – слона, и монтиране изјаву Пленковића о тобожњој забринутости за Хрвате у Србији, стигао је и нови невероватан излив мржње којег су на Александра Вучића сручили „бранитељи“ називајући председника Србије најпогрднијим именима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У тексту под насловом „Четник А. Вучић изнова диже главу, неименовани аутор на извесном портал Хрватско обрамбено штиво, сасвим јасно усташки оријентисаном, отворено поручује да ће председника Србије отрести о земљу као блато са ципела?!

А у свом небулозном саопштењу аутор који је био толико храбар да се није ни потписао. чак и нема појма да Александар Вучић није министар, него председник Србије, али зато зна да због једне реченице „Хрвати су измислили међунационални карактер сукоба. Када немају шта да раде они говоре против Срба“, започне невиђену усташку тираду против председника Србије.

Усташе, очигледно, не могу очима да виде српског председника. На њихову жалост, слушаће га још дуго како им говори истину у лице!

 

Извор: Informer.rs