Издвајамо Србија

ЧЕДА УНИШТИО ЂИЛАСА, ЈАНКОВИЋА И ЈЕРЕМИЋА: Нећу с њима, јер су ФРУСТРИРАНИ ВУЧИЋЕМ – А сваки од њих је хтео да му буде партнер!

Фото: Јутјуб

Либерално демократска партија неће подржати кандидатуру Драгана Ðиласа за градоначелника Београда и на те изборе ће изаћи са својим планом и програмом који ће понудити грађанима, рекао је данас лидер те партије Чедомир Јовановић, те додао да се противи расписивању евентуалних ванредних парламентарних избора у Србији.

Јовановић је на конференцији за новинаре рекао да свако има право да се кандидује, да је Ðилас политичар са искуством, али да ни раније а ни сада њих двојица нису истомишљеници у толикој мери да би Ðиласу дао подршку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА ПРЕТУЧЕНОГ ХРВАТА: Оно што је рекла отвара нова питања о целом догађају!

Како је рекао, програм Ðиласа, Саше Јанковића и Вука Јеремића није оно са чим може да се сложи,јер је, каже, то само конфронтација са Вучићем и његовом странком, а ЛДП, поручио је, жели суштинске премене начина вођења града, јавних предузећа…

Јовановић каже и да Ðиласа, Јанковића и Јеремића веже само „лична фрустрација Вучићем“, а сваки од њих је, како каже, покушао на свој начин да буде партнер Вучићу.

 РУСИ О НАПАДУ Ф-22 НА СУ-25: То су америчке и британске ФАНТАЗИЈЕ, кад се појавио Су-35 амерички ловци су побегли!

Лидер ЛДП каже и да се противи ванредним парламентарним изборима и пита шта би била тема тих избора, јер је уверен да је неразумљиво да се то ради само због међусобних личних односа странака.

То би, примећује, било разумљиво да, на пример, влада промени политику за коју је добила подршку грађана.

 

 

 

 

Извор: Тањуг