Србија

​ВУЧИЋ О БОЈКОТУ ЈАНКОВИЋА И ЈЕРЕМИЋА: Они су у тим општинама толико популарни да НИКОГ ЖИВОГ НЕ МОГУ ДА НАЂУ!

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да борба за Београд неће бити једноставна, за СНС ће, каже, бити тешка, али ће бити озбиљна опозиција свима који су већ једном урушавали град

СНС ће свакако бити озбиљна опозиција власти Ђиласа, Шапића и свих осталих који су већ једном урушавали град. Неће та борба бити једноставна. За нас ће бити тешка, а вероватно губимо, али нећемо дозволити да се резултати рада не виде и онда нека грађани одлуче – рекао је Вучић одговарајући на питања новинара како види писање једног дневног листа да је „кључ за Београд у Шапићевим рукама“.

– Ако је тако, онда је власт код њих – казао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је подсетио да је Драган Ђилас оставио огромне дугове Београду.

Оценио је да је Ђилас свакако много успешнији и озбиљнији и образованији од Шапића, који је, каже, тукао људе за Ђиласов рачун, у Раљи, на пример.

Поводом најаве Вука Јеремића и Саше Јанковића да ће бојкотовати локалне изборе у појединим општинама, Вучић је рекао да они на изборе у неким местима не иду, јер тамо немају никог.

– Замислите колико је Јанковић популаран у Мионици… Не могу никог живог да нађу тамо – рекао је Вучић.

Он се осврнуо на изјаве Јанковића и Јеремића да неће на локалне изборе у пет општина јер је, како наводе, насилна кампања:

– А, није насилна у Београду?. Па кажу, “страшно је насилна кампања у Београду, али ће издржати“ – приметио је Вучић.

Указао је да они не могу да нађу кандидате у Мионици, Костолцу, Неготину, Прешеву.

– Тврде да ми имамо већину у Прешеву, а ми ћемо се борити за прелазак цензуса. Срба нема у Прешеву – додао је он.

Подсетио је да су неки од њих кандидате имали на локалу у Крушевцу јуче, а да је на изборима за чланове Савета Месне заједнице СНС освојио чак 98,5 одсто.

Извор: Tanjug