ДА ЛИ ИХ ЈЕ ПРЕВАРИО? Психијатри који су ЧИТАВ САТ проучавали Зорана Марјановића мораће да понове разговор с њим – СРБИЈА ЈАВЉА

ДА ЛИ ИХ ЈЕ ПРЕВАРИО? Психијатри који су ЧИТАВ САТ проучавали Зорана Марјановића мораће да понове разговор с њим

Психијатри који су у понедељак вештачили Зорана Марјановића у Централном затвору у Београду задржали су се у разговору с њим сат времена, сазнаје „Блиц“.

Како незванично сазнајемо од извора блиског истрази, готово је извесно да ће ускоро психијатри поново посетити Марјановића у притвору.

– Они су са Зораном Марјановићем разговарали тачно сат времена. Међутим, то им очигледно није било довољно да донесу закључак о његовом психичком здрављу те се очекује да га наредних дана поново посете како би дошли до правог закључка – прича извор „Блица“.

Према његовим речима, овај разговор водио се иза затворених врата, а Марјановић и вештаци разговарали су о његовом односу са супругом, али и емоцијама с којима се носио пре и након њене смрти.

– Они су посматрали његове покрете, мимику, реакције на помен његове супруге и на основу тога саставиће извештај, који ће доставити Вишем тужилаштву – прича извор „Блица“.

Марјановић је два пута био на полиграфу, а утврђено је и да је за то време био под дејством лекова

С обзиром на то да се Зоран Марјановић често у јавности жалио како има проблеме са душевним стањем након убиства његове супруге, те и да због тога пије лекове за смирење, извор „Блица“ објашњава да ће се овим вештачењем утврдити колики су ти проблеми заиста велики и да ли Марјановић можда има проблем са неком психичком болешћу.

То ће вероватно бити редак случај када се Марјановић сусреће на разговору са психијатрима, а да није под дејством лекова за смирење.

Психијатријско вештачење супруга убијене певачице наложено да би било откривено у каквом је стању он био у време када је Јелена Крсмановић убијена
Како је „Блиц“ писао, психијатријско вештачење Зорана Марјановића наложило је Више јавно тужилаштво након што је саслушало све сведоке у поступку који се води против Марјановића. Тиме би требало да буде утврђено да ли је била искључена или смањена урачунљивост приликом убиства супруге Јелене, за које је осумњичен.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: