ДВЕРИ: Вучић слободно нека распродаје своју дедовину, али Космет неће моћи! – СРБИЈА ЈАВЉА

ДВЕРИ: Вучић слободно нека распродаје своју дедовину, али Космет неће моћи!

Ова година је веома значајна за Србе у Војводини, јер се слави једна од најзначајнијих националних одлука у прошлом веку, а то је присаједињење Војводине Краљевини Србији. Ово је година када славимо сабирање Србије и зато нам је изузетно важно што је раскринкана намера ове власти, која жели да прода Косово и Метохију.

 

Митрополит Амфилохије је нападнут не само што је један од потписника Апела за очување Косова и Метохије, којег су потписали преко 170 академика, професора, доктора, па између осталих и председник Двери, Бошко Обрадовић, већ зато што истина коју је изрекао, а то је да се боји да Вучић продаје Косово и Метохију, не може више да се сакрије.

У образложењу зашто је против ванредних парламентарних избора, Александар Вучић је на Председништву СНС рекао да би избори могли да се протумаче као недовољна решеност око питања Косова.

– Више него занимљиво! Ко би то тако протумачио и о каквој се решености око питања Косова ради? – упитао је председник Двери, Бошко Обрадовић тумачећи овај коментар Александра Вучића.

Захваљујемо Митрополиту што је у времену лажи, потпуног медијског мрака и апсолутне диктатуре, успео да пробуди дух слободе у српском народу и осветлио злу намеру ове власти.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: