СТРАШНЕ ОПТУЖБЕ КАРЛЕУШЕ: Брено, Цецин кум Легија ти је отео сина а ти је зовеш у свој филм! – СРБИЈА ЈАВЉА

СТРАШНЕ ОПТУЖБЕ КАРЛЕУШЕ: Брено, Цецин кум Легија ти је отео сина а ти је зовеш у свој филм!

Јелена на Твитеру упутила озбиљне тврдње против своје колегинице, с којом није у добрим односима већ 20 година

 

Јелена Карлеуша оптужила је Цецу Ражнатовић да је била у блиским односима с криминалцима који су 2000. киднаповали Стефана, сина Лепе Брене и Бобе Живојиновића.

Документарни филм „Године Слатког греха“ одушевио је све поштоваоце највеће звезде на Балкану. Филм се допао и Карлеуши, али јој се није свидело што је у трећем наставку угледала своју највећу ривалку Цецу. Зато је морала одмах да реагује и напише свој коментар, у ком је, као и увек досад, жестоко поткачила Арканову удовицу.

– Колико си ти, Брено, толерантна жена! Цецин кум Легија и њени најближи пријатељи „Шиптар и клан“ ти отму дете, а ти је ставиш у документарац. На твом месту, она би се мени појавила само у „Видимо се у читуљи“ – брутална је била Јелена.

Позвали смо Цецу, али она као по обичају није имала коментар.

Ражнатовићева никада није крила да је била блиска с Легијом, као и да је познавала припаднике „земунског клана“.

– Легија је мој кум и тога не могу да се одрекнем. Била сам у Шилеровој на рођендану Дућиног детета. У почетку нисам знала чиме се баве, нити сам пре тога чула за „земунски клан“. Представљени су ми као бизнисмени, али шта ме брига ко шта ради – рекла је Цеца у једном интервјуу и додала:

– Долазили су и кум Легија, и „земунци“, и ко је год стигао. Те 2003. одох ја у затвор због сумње да сам помагала убиство Зорана Ђинђића. Па људи, да ли сте ви нормални?! Па Жељко је био добар с Ђинђићем, знали су се – бранила се певачица.

Затајили
ОТМИЦА И ДАЉЕ НЕРЕШЕНА

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: