Издвајамо Србија

БИВШИ ХОЛАНДСКИ АМБАСАДОР НА КОСОВУ ОТКРИО: Ево коме је било потребно убиство Оливера Ивановића…

Фото: Јутјуб

Бивши амбасадор Холандије на Косову Роберт Бош је изјавио да је полиција Косова спремна да успостави нова правила и ред на северу земље, чиме је практично дао одговор на питање коме је било потребно свирепо убиство Оливера Ивановића

ВОЈСКА СРБИЈЕ УПОЗОРИЛА КФОР: Уколико неко угрози безбедност севера Косова – ЗАШТИТИЋЕМО СВОЈ НАРОД!

Он је на Фејсбуку позвао председника Србије Александра Вучића „да не лије крокодилске сузе“ због убиства Оливера Ивановића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Оливер је мртав, једини човек који је смео да изазове једнопартијски систем који је Вучић инсталирао путем Српске листе – написао је Бош.

НЕМАЧКИ НОВИНАР О УБИСТВУ ИВАНОВИЋА: Није подлегао национализму и зато је себи створио много непријатеља

Лидер СРС Војислав Шешељ као да је знао шта ће Бош рећи кад је гостујући на ТВ Пинк изјавио да је убиство Ивановића само иницијална каписла и да га хвата зебња од онога што се тек може догодити на КиМ.

НОВА АМЕРИЧКА НУКЛЕАРНА СТРАТЕГИЈА: Вашингтон ће употребити нуклеарно оружје и због сајбер-напада на САД

– Не знам у овом моменту шта конкретно, али ме зебња хвата од саме помисли на то. Рецимо, под изговором да је то потребно због истраге убиства, може се десити да на север Косова уђу јаке снаге специјалаца косовске полиције, па и војне трупе, а то значи само једно – окупацију северног дела Косова и ствар је завршена – упозорио је Шешељ.

АМЕРИЧКИ ЕКСПЕРТИ СТРАХУЈУ ДА ЋЕ САД ПРОЋИ КАО АТЛАНТИДА: Потопиће нас руски „Цар-торпедо“! 

А зар управо то бивши амбасадор Бош није најавио изјавом да је полиција Косова спремна да успостави нова правила и ред на северу КиМ?

ШОК! Само дан после атентата на Ивановића, ШИПТАРИ НАЈАВЉУЈУ УБИСТВО ЈОШ ЈЕДНОГ СРБИНА! (ВИДЕО) 

И то није све, Бош је изразио наду да ће ФБИ помоћи расветљавање убиства и казао да је задовољан ангажовањем органа реда на успостављању закона на северу Косова.

А управо је премијер лажне државе Косово Рамуш Харадинај позвао ФБИ да помогне у истрази убиства.

ПУТИН ЗАЛЕДИО АМЕРЕ? “Нема ништа од ваше апсолутне доминације” (ВИДЕО) 

Дакле, јасно је коме је могло да одговара злочиначко убиство Ивановића… Нови ред на северу, успостављање закона на северу Косова, или преведено на српски – ОКУПАЦИЈА!

 

 

Извор: Информер