Издвајамо Србија

ВИДОЈЕВИЋ ТВРДИ ДА РУСКИ ЦАР НИЈЕ СТРЕЉАН: Николај II Романов је сахрањен у Србији, НИ ЦРКВА НЕ ЗНА ГДЕ АЛИ ЈА ЗНАМ!

Званична верзија о томе да је Николај ИИ Романов стрељан у Јекатеринбургу није тачна, тврди писац и публициста Милан Видојевић.

Он открива у интервјуу за ТВ Рас открива како каже праву истину о царској породици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Романови добијају лажни идентитет. Николај добија идентитет руског грофа и одлази да живи код шурака у Немачку и 1924. године и долази икогнито да живи у краљевини Срба, Хрвата и Словенаца јер су они родбина са Карађорђевићима и зато што је он Александра именовао за заштитника трона“, рекао је Видојевић.

Према његовим речима Николај је то урадио зато што је његов син имао хемофилију и није било сигурно колико ће дуго да живи, да ли ће доживети пунолетство.

„Син му је доживео пунолетство, живео је у Енглеској као пољски гроф. Његов син је отприлике мој вршњак и зове се сер Марк Греј и жив је и дан данас“, рекао је Видојевић.

Он истиче да када је Николај дошао у краљевину СХС онда су донете и реликвије – Рука Јована Крститеља, икона Филермоса, честица од Часног крста…

„То су личне реликвије императора. Ни наша ни руска црква нису власници реликвија“, рекао је Видојевић а онда и открио:

„Николај ИИ Романов је сахрањен у Србији. Знам где је сахрањен али нећу да кажем… Српска православна црква не зна где је Николај ИИ сахрањен. Па зашто само ван Русије има споменик у Београду? Због чега су два патријарха освештавала споменик… То није у духу хришћанске традиције. То је била заправо литургија“.

ДЕО О РОМАНОВИМА ПОГЛЕДАЈТЕ ОД 31. МИНУТА ЕМИСИЈЕ

 

Извор: Курир.рс / Рас телевизија