Србија

ДВЕРИ: Вучић слободно нека распродаје своју дедовину, али Космет неће моћи!

Ова година је веома значајна за Србе у Војводини, јер се слави једна од најзначајнијих националних одлука у прошлом веку, а то је присаједињење Војводине Краљевини Србији. Ово је година када славимо сабирање Србије и зато нам је изузетно важно што је раскринкана намера ове власти, која жели да прода Косово и Метохију.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Митрополит Амфилохије је нападнут не само што је један од потписника Апела за очување Косова и Метохије, којег су потписали преко 170 академика, професора, доктора, па између осталих и председник Двери, Бошко Обрадовић, већ зато што истина коју је изрекао, а то је да се боји да Вучић продаје Косово и Метохију, не може више да се сакрије.

У образложењу зашто је против ванредних парламентарних избора, Александар Вучић је на Председништву СНС рекао да би избори могли да се протумаче као недовољна решеност око питања Косова.

– Више него занимљиво! Ко би то тако протумачио и о каквој се решености око питања Косова ради? – упитао је председник Двери, Бошко Обрадовић тумачећи овај коментар Александра Вучића.

Захваљујемо Митрополиту што је у времену лажи, потпуног медијског мрака и апсолутне диктатуре, успео да пробуди дух слободе у српском народу и осветлио злу намеру ове власти.

Пре сто година Јаша Томић прочитао је Декларацију о присаједињењу, која је за нас данас у овој години симболички везана са очувањем Косова и Метохије, као највећим националним интересом, који је толико узбуркао актуелну власт и усмерио њену оштрицу према свима који другачије мисле, да су морали да подигну и алармирају сву страначку машинерију.

Српски покрет Двери никада неће дозволити да се распродаје територија државе Србије, и бранећи Косово и Метохију, ми бранимо највише националне и државне интересе.

Одбор за Војводину Српског покрета Двери

 

Извор: Srbin.info