Издвајамо Србија

КОСМАЈСКИ ВИЛЕЊАК ПРЕДВИЂА: Јелениног убицу хапсе до марта, он је јавна личност, Зоран је невин, очевидац убиства отрован!

Фото: Јутјуб

Видовњак Златко Шумадијски, познатији као Космајски Вилењак, предвиђа велико изненађење у медијски најпраћенијем случају у Србији и тврди да ће крвник Јелене Марјановић бити ухапшен крајем фебруара или почетком марта, као и да је реч о мушкарцу који је повезан са јавним животом!

– Јеленин убица ће бити пронађен до краја фебруара или почетком марта, док ће Зоран Марјановић бити пуштен! Изненађење повезано са хапшењем биће вишеструко, јер је реч о особи која је непосредно у вези са јавним животом. Та особа често одлази у Беч и Цирих. Хапшење ће имати велики одјек у јавности и многи ће зинути од чуда када схвате ко је убица, те да је Јелена убијена из освете породици Марјановић – тврди Златко Шумадијски из Младеновца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он каже да је Јелена одабрана као жртва да би цела породица била уништена.

– То нема везе ни са Зорицом шаманком нити са Зорановом љубомором! Убици је пошло за руком да им растури породицу. Зоран је у затвору и више не ради.

Зорица је анатемисана и уништена у свом послу. Зоранов брат и Зоранов син обележенсуи као да су губавци. Тај ко је убио Јелену јесте психопата! Перфидан је и утицајан. Марјановићи много знају, али не смеју да причају. Страх породице је донекле оправдан, јер се плаше убице и клана са којим је он повезан. Они су из страха скренули истрагу у погрешном правцу. Међутим, све ће бити расветљено и изнето на видело – објашњава видовњак из Младеновца.

Он не верује да је Јелена страдала у кући Марјановића.

– Убијена је у транспортном средству или поред њега! Убијена је пајсером са неколико замаха. Да се злочин одиграо у кући, све би било полупано. У том случају, ДНК трагова би било на све стране и нико не би могао да их уклони, чак ни најмоћнијим хемијским препаратом. Јелена није убијена једним ударцем и могла је некако да покуша да се одупре нападачу да је била у кући. У затвореном простору би убицу гађала флашом, столицом, пикслом или би разбила прозор и зграбила парче стакла. У крајњем случају, могла је да га уједе. Могла је да му откине парче меса зубима или ноктима. Међутим, после свега је очигледно да је нападач имао довољну одступницу од жртве. Јелена осим траве и земље на којој се нашла, после првог ударца вероватно није имала ни камен да њиме удари убицу! – наводи видовњак и истиче да је возило у којем је убијена чудне боје.

Видим нешто сивкасто или боје рђе. Реч је о тамној боји, али није ни црна ни тегет. Могуће је да је реч о металиксивој или тамнозеленпј. Напомињем да је на том возилу у сваком случају била боја рђе – објашњава наш саговорник и истиче да Зоран Марјановић нема везе с убиством и да наводно недужно лежи у затвору.

Очевидац убиства отрован?

Златко Шумадијски каже да је очевидац Јелениног убиства умро напрасно свега месец дана после злочина у Борчи.

– Питање је да ли је урађена обдукција и шта је узрок његове смрти. Како то да његову смрт нико није испитао? Реч је о човеку који на Јелениној сахрани стоји поред Зорана и који је с њим ишао на све Јеленине наступе. Има индиција да је отрован! – каже видовњак и додаје да ће бројна питања о његовој смрти вероватно остати без одговора.

– Да ли је неко видео обдукциони налаз? Његова наводно изненадна смрт чудна је и забрињавајућа. Поврх свега, реч је о младој особи. Питам се да ли је отрован? Ко је заправо тај човек? Да ли је очевидац убиства или сведок кога је требало елиминисати јер је био Зоранов и Јеленин пријатељ?! – пита се видовњак.

 

 

Извор: Курир