Издвајамо

ЈАВИО МИ СЕ МРТВИ БРАТ И ОТКРИО ТАЈНЕ ЗАГРОБНОГ ЖИВОТА: Језиво искуство жене која је МИСЛИЛА ДА ГУБИ РАЗУМ!

„Три недеље након што је умро, мој брат Били ме пробудио у зору и почео описивати шта се догађа с њим у загробном животу.

Мислила сам да због велике туге замишљам његов глас, али он је почео делити тајне са мном, тајне које нисам могла игнорисати“, описала је своје искуство Ана Каган, киропрактичарка и композиторка из САД-а.

Ана се шокирала када је зачула глас свог брата који је умро три недеље раније. На почетку је мислила да има привиђења, али је схватила како је то заиста његов глас и да очајнички жели нешто да јој исприча.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уверио ју је како је то заиста он након што јој је предочио мноштво доказа, говорио ствари које је само он могао да зна. Потом је почео да прича о тајнама живота, како је то умрети и о животу након смрти. Ани је касније написала књигу о томе у којој све опширно описује. Књига се зове „Тхе Афтерлифе оф Биллy Фингерс“, а ово је мали део њеног искуства:

„Три недеље након што је умро, мој брат Били ме пробудио у зору и почео да описује шта се догађа с њим у загробном животу. Од почетка сам мислила да због велике туге замишљам његов глас, али он је почео да дели космичке тајне са мном, тајне које нисам могла игнорисати.

Постала сам његов ученик. Били ме научио да свима нама након рођења наступа нека врста амнезије. Једна од главних ствари које радимо на Земљи је то да се покушавамо сетити онога што смо заборавили. Али, након смрти схватићемо мноштво ствари које нисмо“.

Ових 9 ствари људи схвате тек након што умру:

-Живот на Земљи није казна за преступе у прошлом животу без обзира што се понекад чини тако. Бол је део људског искуства.

-Сами сте изабрали своје животне околности пре него сте се родили, али то је готово немогуће разумети докле год живите на Земљи. Уколико би разумели те ствари, живот би изгубио неки свој смисао.

-Друштво вас учи ограничењима. Али, без обзира на то што сте научили, све што сте икада требали је већ у вама. А ко сте ви заправо, то је далеко изнад вашег схваћања.

-У средишту свега је енергија – нематеријална ствар која се зове љубав. Праву снагу љубави не можете искусити на овом планету, не постоји начин за то. Тамо, на другом свету, љубав је безувјетна. Вољени сте без обзира на то као сте живели.

-Смрт није толико озбиљна као што мислите да је. Смрт је заправо врло угодна. И опраштање од људи које волите није толико озбиљно као што се чини, јер ћете се опет срести.

-Након што умрете, као да сте исисани из својег тела у својеврсну комору која брише све лоше ствари које сте прошли у животу. Сва бол нестаје.

-На другом свету, након смрти, се заиста осећате као да сте управо то ви. А не као на Земљи, где сте спутани другим људима, ситуацијама и често нисте оно што заиста јесте.

-Грех и казна, одлазак у рај или пакао заправо не постоје, то је део људског веровања. Грешке које сте радили на Земљи тамо и остају.

-Након што умрете, имате прилику сагледати свој живот, видети где сте погрешили, али не осећате осуду због тога. Заправо схватите како сте имали леп живот, а само су неки његови делови били тешки.

Извор: Kurir.rs