Био је велики заводник, жене су луделе за њим, нећете веровати како сада изгледа Аљоша Вучковић (ФОТО) – СРБИЈА ЈАВЉА

Био је велики заводник, жене су луделе за њим, нећете веровати како сада изгледа Аљоша Вучковић (ФОТО)

Глумац има 71 годину, а оно што је задржао јесу његов препознатљиви осмех и ведрина

Аљоша Вучковић својевремено је важио за једног од највећих заводника, глмио је у више од седамдесет филмова и ТВ серија међу којима су најпознатије “Повратак отписаних”, “Мој рођак са села”, “Професионалац”, “Сиви дом”…

Највише се прославио улогом у легендарној серији “Бољи живот”, у којој је играо шармантног доктора Иву Лукшића. Међутим, Аљоша за себе никада није говорио да је свестан да је заводник, како су га жене већ гледале.

– Не знам шта је превагнуло. Нисам згодан. Згодан је Роберт Де Ниро, Антонио Бандерас, Ален Делон. То су лепи мушкарци, ја нисам међу њима. Можда имам шарм. Можда је то и заљубљеност жена у ликове које играм. Не знам шта им се свиђа, али шкакљиво је о томе говорити, јер терен је то на којем се можете оклизнути истог тренутка. Не волим објашњавати себе, био бих најсрећнији кад бисмо се зауставили на томе да су ме жене волеле – скроман је био Аљоша у изјави на ову тему, пре 5 година.

Аљоша сада има 71 годину и изгледа потпуно непрепознатљиво.

Аљошу смо затекли на једном догађају у београдком “Клубу књижевника”, а иако се ликом променио, ведрина и широк осмех и даље су ту.

Аљоша Вучковић увек је био скроман, када је говорио о себи. Како је рекао, спадао је у “инертне и неамбициозне” глумце, јер никада није јурио за улогама. Јављао се онда када су га редитељи звали, али никада никога није вукао за рукав. Значајне улоге које је имао, како је рекао, “добио је на прву”. Знао је да су те улоге пре њега нуђене његовим колегама, али му то није никада сметало.

– Осим улоге Ферата у “Вилом месту”. Режирао је Јоаким Марушић и рекао је да има улогу у којој види само мене – рекао је једном приликом Аљоша.

Како је рекао на питање о пензији, више није у годинама у којима може да прихвати било шта.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: