ДР ЏОАНА БУДВИГ 6 ПУТА НОМИНОВАНА ЗА НОБЕЛА: Овим леком можете да се спасете од рака а има само 2 елемента (РЕЦЕПТ) – СРБИЈА ЈАВЉА

ДР ЏОАНА БУДВИГ 6 ПУТА НОМИНОВАНА ЗА НОБЕЛА: Овим леком можете да се спасете од рака а има само 2 елемента (РЕЦЕПТ)

Др Џоана Будвиг је била немачка биохемичарка. 1950их година је њено истраживање показало да у крви индивидуа којима је дијагностикован карцином недостају поједини кључни елементи попут фосфатида и липопротеина. Без њих ћелије рака расту и умножавају се ван контроле.

Како наводи Будвиг, масне киселине са барем 18 атома угљеника у ланцу угљених хидрата могу решити проблем. Ове масне киселине се могу наћи у ланеном уљу, које не сме бити обрађено или загревано, јер то штети његовој ланчаној структури.

“Исхрана људи се често састоји од материјала који имају дуг век трајања и који су прерађени тако да не спадају у групу здравих производа”, рекла је Будвиг.

Лан и ланено уље имају јака антиканцерогена својства, али они такође чувају крвне судове који су постали тврди и крхки, нарочито код пацијената са карциномом. За најбоље резултате, ланено уље би требало да се комбинује са ситним сиром у уједначеној смеси. Ова комбинација пружа корисне елементе погођеним ћелијама.

Помешајте 125 грама ситног сира и три кашике ланеног уља, и мешајте док не добијете уједначену смесу.

Конзумирајте овај лек два пута дневно.

Многим пацијентима треба времена да се навикну на овај лек јер ланено уље може проузроковати непријатност у стомаку.

Можете почети са само кашиком уља, па повећавати дозу како тело почне да се навикава, док не дођете до три кашике.

Овај рецепт се може користити као превентивна мера и код пацијената којима је дијагностикован рак у раној фази.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: