ОБРАДОВИЋ: Србији ће сванути кад неколико стотина из државног апарата заврши на робији – Страна 2 – СРБИЈА ЈАВЉА

ОБРАДОВИЋ: Србији ће сванути кад неколико стотина из државног апарата заврши на робији

Да би одговорни спровели намештене тендере и друге крађе народних пара и потом избегли кривичну одговорност – неко у свему томе мора да им помаже и да их заштити: неки државни службеници, неки људи из полиције и правосуђа, неки људи из банака и медија…

Да би политичка мафија задржала свој утицај без обзира на смењивост власти – она мора да има своје људе у комплетном државном апарату. За политичку мафију, која наставља да пљачка овај народ и државу без обзира на промену политичара на власти, кључни су „њихови људиˮ у јавној управи.

Да ли би мафијаши могли било шта да опосле да на платном списку немају своје полицајце, тужиоце, судије, политичаре, медије, банкаре… Ко штити политичку мафију од кривичног гоњења?

Када бисмо данас сменили све јавне тужиоце и судије у Србији вероватно бисмо се огрешили о мали број њих. Систем је до те мере корумпиран да овде не помаже само промена власти – овде мора да се мења цео систем који омогућава криминал и корупцију.

Када њих неколико стотина заврши на робији – видећете како ће у Србији да се смање криминал и корупција.

Двери су једина политичка организација која се усудила да удари у срце корумпираног система власти у Србији, свесни да у Србији неће бити политичких промена док не победимо политичку мафију која нас је опљачкала и уништила наше животе.

 

(Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери)

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: