САМО ПОРОДИЦА МОЖЕ ДА ГА СПАСЕ: Ако Марјановићи не открију зашто су сви мобилни били искључени у исто време, ГОТОВ ЈЕ – СРБИЈА ЈАВЉА

САМО ПОРОДИЦА МОЖЕ ДА ГА СПАСЕ: Ако Марјановићи не открију зашто су сви мобилни били искључени у исто време, ГОТОВ ЈЕ

Уколико породица Зорана Марјановића (38), оптуженог за убиство супруге Јелене (33), не буде сведочила на суђењу, он ће бити готов, рекао је искусни београдски адвокат Боривоје Боровић.

Он наглашава да одбијање чланова Марјановићеве најуже фамилије да сведоче баца сумњу на њега и подгрева доказе о његовој кривици.

Фото: Јутјуб

– Врло је симптоматично што су одбили да сведоче. Јер ако је Марјановић невин, зашто нису искористили своје законско право да сведоче? Ако није крив, што се не утркују да сведоче? Овако вероватно мисле да су мудри. Међутим, ако тако наставе, Марјановић ће бити готов! – поручује Боривоје Боровић.

Он истиче да има посредних доказа који Марјановића доводе у везу са убиством супруге.

– Ако је тачно да су сви мобилни телефони породице Марјановић били искључени у исто време, онда је то нешто што се мора озбиљно испитати – сугерише он.

Боровић додаје да би пристао да брани Марјановића, али да не би поступио као његове млађе колеге које чине Зоранов четворочлани тим адвоката.

– Они су мало урадили против медијске хајке која је вођена против њега – каже познати адвокат.

Његов старији колега Тома Фила истиче да још није све готово и да су могући преокрети и нова хапшења!

Тома Фила (Фото: Јутјуб)

– Из обдукционог налаза, који је радио др Зоран Станковић, наш најбољи лекар судске медицине, произилази да је, осим убице, највероватније био још један извршилац, али то не мора да значи да је заиста било тако – наводи Фила, који би такође пристао да брани Марјановића, али додаје да је одавно пензионисан и да се више не појављује на суду.

Угледни београдски адвокат напомиње да ће тужилаштво морати да се потруди да докаже Марјановићеву кривицу.

– Овај процес није за играње! Ако Марјановић буде ослобођен, онда ће неко из тужилаштва морати да лети. Марјановића бране два изванредна адвоката, Александар Зарић и Вељко Делибашић, и њима ништа не може промаћи – уверен је Фила.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: