ШЕШЕЉ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Сви генерали су добили паре да сруше Слобу, само један није издао! – СРБИЈА ЈАВЉА

ШЕШЕЉ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Сви генерали су добили паре да сруше Слобу, само један није издао!

О томе ми је причао Симатовић, који је једном приликом у Схевенингену упозорио полицијског генерала Властимира Ђорђевића: „Немој да ја овде причам колико си ти пара добио 2000“, тврди Шешељ

Лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ тврди да су некадашњег председника Србије и Југославије Слободана Милошевића 5. октобра 2000, односно непосредно пред пад с власти, издали готово сви полицијски генерали, који су од странаца заузврат добили милионе долара!

Фото: Јутјуб

Како каже, детаљно о свему томе је својевремено чуо у Хагу, и то од бивших челника Државне безбедности (ДБ) Јовице Станишића и Франка Симатовића.

– Петог октобра је победила америчка обавештајна служба. Она је победила. И она је инструментализовала мафију, поткупила полицијске генерале… Имам сва непосредна сазнања о томе, преда мном су то причали Јовица Станишић и Симатовић. Франко је једном приликом у Хагу упозорио полицијског генерала Властимира Ђорђевића: „Немој да ја овде причам колико си ти пара добио за 5. октобар“ – открио је Шешељ на ТВ Хепи, што је потврдио јуче и за Курир, те додао:

– Сви полицијски генерали, осим Горана Радосављевића Гурија, били су поткупљени октобра 2000. Добили су милионске суме.

Такође, Шешељ подсећа да су од странаца новац добијали и ондашњи опозициони политичари, подсећајући да је Велимир Илић о томе и јавно говорио на телевизији. Новац се наводно узимао у Будимпешти, и то без потписа.

А да је, поред осталих, и врх полиције 5. октобра 2000. учествовао у рушењу Милошевића недавно је Куриру казала и Мира Марковић:

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: