ШИПТАРИ ИХ „ГРЕШКОМ“ УХАПСИЛИ? Српски полицајци нису крили доказе о убиству Ивановића, снимци их одбранили – СРБИЈА ЈАВЉА

ШИПТАРИ ИХ „ГРЕШКОМ“ УХАПСИЛИ? Српски полицајци нису крили доказе о убиству Ивановића, снимци их одбранили

Двојица припадника Косовске полиције из Косовске Митровице, који су ухапшени због сумње да су уништавали доказе и трагове на месту убиства Оливера Ивановића а затим пуштени да се бране са слободе, нису сакрили чауре које су се налазиле испред странке СДП на месту ликвидације, сазнаје Информер

Поједини медији у својим извештајима су наводили да су полицајци српске националности Д.М. и Ж.Ј. узели чауре и сакрили их од својих колега. Међутим, како Информер сазнаје од извора блиског истрази, камера са прозора канцеларија СДП је забележила цео догађај.

Фото: Јутјуб

– На снимку се види како полицајци трче и прилазе до Оливера Ивановића који је лежао на бетону. На њему се у том тренутку није видела крв и полицајци су на саслушању казали да су мислили да им је позлило.

Тада је дошла секретарица странке и један полицајац јој је дао Оливеров новчаник који је био на тротоару. Други полицајац је приметио чауру и подигао је са бетона а затим је видео крв на Оливеровој гардероби и чауру спустио на асфалт – каже наш извор.

Ове наводе потврдио је и председник Основног суда у Косовској Митровици Никола Кабашић.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: