ЏИПОМ СЕ ЗАЛЕТЕО У АМЕРИЧКУ ОБАВЕШТАЈНУ СЛУЖБУ (НСА): Избила пуцњава, троје рањених, један ухапшен! (ФОТО/ВИДЕО) – СРБИЈА ЈАВЉА

ЏИПОМ СЕ ЗАЛЕТЕО У АМЕРИЧКУ ОБАВЕШТАЈНУ СЛУЖБУ (НСА): Избила пуцњава, троје рањених, један ухапшен! (ФОТО/ВИДЕО)

Полиција у Форт Миду, у америчкој савезној држави Мериленд, пријавила је пуцњаву у близини седишта Националне безбедности (НСА). Најмање троје људи је рањено у инциденту, наводе локални медији.

Портпарол седишта НСА није потврдио пуцњаву нити да се изрешетано возило налази на улазу у комплекс, али јесте да је једна особа повређена и да је превезена у болницу. Потврђено је и да је једна особа ухапшена.

UPDATE: Police have a man in custody after a shooting near the NSA headquarters in MarylandREAD MORE: http://bit.ly/2BZrukT

Posted by FOX19 on Wednesday, February 14, 2018

Из НСА су такође рекли да је ситуација под контролом. Безбедносни званичници нису изнели детаље из којих би се видело да ли је хице испалио осумњичени или припадници органа реда.

Одговарајуц́и на питања о нападу, из канцеларије ФБИ у Балтимору изјавили су да су послали екипу као одговор на пуцњаву.

Наводи се да је аутопут према Форт Миду затворен у оба смера. Возачима је препоручено да иду алтернативним рутама и да очекују велике застоје.

Из Беле куће су саопштили да је председник Доналд Трамп обавештен о инциденту.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: