Издвајамо Свет

БИВШИ КАНАДСКИ МИНИСТАР ОДБРАНЕ ЗАПАЊИО СВЕТ: Илуминати и ванземаљци постоје и контролишу читав свет (ВИДЕО)

Бивши канадски министар обране Пол Хељер недавно је јавно саопштио да сматра да илуминати заиста постоје и контролишу цео свет. Тиме је постао највише рангиран званичник неке владе који је то икада изјавио.

Функцију министра обављао је од 1964. до 1967. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хељер је за подкаст „Лазарус ефекат“ објаснио да верује да светска елита има технологију којом може да поништи штетно дејство климатских промена, али да ту технологију крије од јавности. Када су га питали зашто, одговорио је да је то зато што илуминати желе да помогну нафтној индустрији.

Илуминати су иначе „просветитељско“ друштво основано 1776. године. Деловање друштва крајем 18. века било је забрањено, а сматра се да је друштво од тада прекинуло своје активности.

Ипак, теоретичари завере верују да постоје и данас, и да имају везе с другим тајним друштвима, попут слободних зидара, и да „кроје“ светску политику.

Хељер тврди да илуминати из сенке утичу на финансијску стабилност нафтне индустрије.

„Тајна група заправо покреће свет и ту технологију успева да задржи далеко од светске јавности, све док од нафте може да зарађује милијарде. То се неће променити све док се стотине хиљада људи не уједине и кажу им ’реците нам шта се дешава и промените приоритете како бисте спасли свет за будуће генерације‘“, поручио је он.

Хељер је и раније имао необичне изјаве. Тврдио је да су САД хтеле да интервенишу у канадској покрајини Манитобу како би преузеле контролу над локацијом за коју се сматрало да је место слетања ванземаљаца.

„Ти ванземаљци извор су технологије против климатских промена, а на нас људе гледају као примитиван облик живота“, говорио је Хељер.

 

Извор: 24 сата