Русија Србија

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ РУСКЕ СЛУЖБЕ БЕЗБЕДНОСТИ! Путин: ЦИА пали Србију!

Нашим властима из Москве достављене строго поверљиве информације о плановима САД и ЕУ да у Србији, после избора у Београду, изазову грађанске сукобе!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руска федерална служба безбедности (ФСБ) упозорила је ових дана наш државни врх да ЦИА планира да у Србији, непосредно после локалних избора у Београду, изазове крваве грађанске сукобе, сазнаје Информер!

Путинови обавештајци су српским колегама послали строго поверљиве информације које указују на озбиљну сумњу да ће Американци, али и поједини моћници из Европске уније, почетком марта учинити све да уведу Србију у стање ‘тешке политичке нестабилности’.

Како се наводи у допису у који је уредник Информера имао увид, НАТО и ЕУ ће преко својих политичких марионета у Србији, одмах после избора у Београду, покушати да изазову хаос у Србији и тако ослабе власт Александра Вучића.

– Фокус операције биће на ноћи београдских избора, 4. на 5. март, када у оркестрираној акцији лидери опозиције треба да изведу народ на улице на главног града. Неколико сати после затварања биралишта Драган Ђилас, Саша Јанковић, Вук Јеремић, Александар Шапић и њихови сарадници ће прогласити ‘изборну крађу’ и одбити да признају резултате. У координисаној акцији уз подршку појединих западних амбасада и њима блиских медија покушаће да нахушкају народ против државе и изазову сукобе. Руски обавештајци су све то сазнали пресретањем комуникације одређених западних кругова и о томе су хитно обавестили Србију… – наводи извор Информера и додаје да су наше службе најозбиљније схватиле опасност:

– У неколико претходних случајева, сазнања ФСБ показала су се тачним и зато ништа није препуштено случају… Јасно је да многима не одговара то што је Србија под руководством Александра Вучића постала најстабилнија земља на Балкану. Баш зато ће учинити све да је поново врате у деведесете, у нове сукобе и поделе, јер је у таквој атмосфери много лакше контролисати власт и терати је на разне уступке – закључује саговорник Информера.

Стручњак за безбедност Орхан Драгаш каже да информације које смо добили од руских служби не смеју бити занемарене.

– Стране службе имају своје фаворите на изборима у Србији, па и на предстојећим београдским. Избори у Београду су много више од локалних избора, па зато Путиново упозорење треба врло озбиљно схватити. Проблем није у страним службама, већ у оним учесницима на изборима којима је прљави новац важнији од Србије и Београда. Вучић зна да је на овим изборима сам против свих, укључујући и многе у његовој странци којима су ближе стране амбасаде од СНС и сопствене земље… – закључује Драгаш.

Потпредседник СНС Милош Вучевић каже да опозиција унапред тражи алиби за пораз који ће доживети на изборима у Београду.

– То су људи који су до 2013. упропастили Београд и сада би опет, предвођени својим гуруом Мирославом Мишковићем, да се докопају функција и градског буџета. Пошто им је свакога дана све јасније да ће претрпети изборни дебакл, они опет спремају сценарио, као и после председничких избора, да окриве неког другог за изборни пораз – наглашава Вучевић, додајући да они само насилним путем мимо демократских правила и воље грађана и могу до власти:

– Међутим, биће искључиво онако како грађани буду желели и никако другачије. Држава никог неће спречавати да мирно протестује, али неће ни дозволити било какав вид насиља, ометања јавног реда и мира или томе слично – поручује Вучевић.

 

Извор: Informer.rs