Србија

КАРИЋ: Не разумем – како неко може да буде против Вучића?

Београд — Председник Покрета Снага Србије Богољуб Карић изјавио је на митингу СНС да не разуме како неко може да буде против Александра Вучића.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према Карићевим речима, у Београду се данас ради и гради, а “нико није бранио ранијој власти да се стотине кранова данас види над Београдом“.

„Могли су да раде и граде свих ових деценија и година, нико им није бранио осим њих самих, али имали су друга посла, били су заузети неким другим делима и нека им је са срећом то што су радили… Данас, видим покушавају да представе нешто са неколико људи око себе, не могу да скупе ни један комби… Једини програм им је како против Вучића“, рекао је Карић.

Како каже, не разуме како данас неко може да буде против Вучића “кад нас је помирио са целим светом и сад смо поштована држава и народ где год одемо“.

„Не постоји шанса да СНС са Александром Вучићем на челу не победи“, рекао је Карић.

Лидер СНС и председник Србије Александар Вучић поручио је нешто раније на митигну у Рипњу да на београдским изборима 23 листе чекају да се уједине против листе око СНС.

Према његовим речима, то што су се за београдске изборе пријавиле 24 листе говори о томе колико је “примамљива државна и београдска каса“.

Како је рекао, није сагласан са лидером Покрета снага Србије Богољубом Карићем који је на митингу говорио пре њега и који је рекао да опозиција нема никакве шансе.

“Имају они велике шансе. Разликује се мој и Богољубов приступ. Ти си Богољубе научио да губиш изборе, а ја да побеђујем и не волим да потцењујемо противнике. Наши противници су много снажни“, рекао је Вучић и додао да ће бити “тешка борба за будућност Београда до последњег тренутка“.

 

Извор: B92.net