Издвајамо Србија

ЛЕГИЈИН СТРИЦ ОТКРИО: Аркан хтео да убије и мене и Легију, кад је чуо шта Кристијан ради ТИГРОВИМА

Михаило Улемек (Фото: Јутјуб)

Некадашњи официр Српске добровољачке гарде и стриц Милорада Улемека Легије, Михајло Улемек, испричао је како је први пут упознао Кристијана Голубовића и открио да ли је Голубовићу Аркан нудио чин пуковника.

Фото: Јутјуб

Он је испричао да су га звали да склони негде Кристијана, кога до тада никада није видео, јер Голубовића тражи полиција од кад је побегао са суђења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Зову ме, кажу он је натекао сав… Први пут сам га видео. То је коњина једна велика, јак, висок, леђа ко у слона, нос орласти… Он није имао шта да ради у затвору па је тренирао… Он кад је искочио из суда натекле му и руке и ноге. Имам једну бабу у Голубинцима. Она је свим фудбалерима решавала ишчашења и преломе. Ми њега не смемо код лекара“, прича Улемек.

Према његовим речима он је Кристијана ставио у џип и правац за Стару Пазову.

Одем код те баба Стане у Голубинцима. Кад је њега баба Стана видела рече – „Миле мој, де си овога нашо?“ Он је имао 17 ишчашења, ниједан прелом. Свих 17 она је санирала за два дана. Он није рекао „јао“. Одма је звао Бату Трлају и Мастифа. После 10-ак дана је трчао као да ништа није било. После одлазио на базен. Он ко циркус, онако истетовиран, деца трче за њим“, прича Улемек.

Фото: Јутјуб

Један дан Улемеку у кућу улећу Кристијан и Голуб и кажу како је полиција блокирала Нову Пазову.

„Одведем их у Бановце, увече Кристијана ставим у кола и опет за Ердут. Он тамо направи срање, постројавао и тукао војнике. Зове Аркан, јебе мајку и мени и Легији.

„Враћај ону стоку оданде да вас не побијем“, викао Аркан.

Сетим се неког Глине из Бачке паланке. Доведем Кристијана код њега и оставим. Прошло месец и по дана и зове ме Глина каже полиција тражи Кристијана а тражи и тебе. И ја одем тамо“, прича Улемек.

Ти полицајци ми кажу да треба да кажем Кристијану да дође јер је ред да се стави тачка на све то.

„Колико је одлежо толико ће бити осуђен. Реко нећу да га продам. Али ми је тај што је био неки начелник обећао да ће бити онако како је рекао. Само ће, каже, преноћити а бићеосуђен на онолико колико је одлежо. Дође он са све магнумом за појасом. Ја му све испричам. Пита начелника јел му гарантује, овај каже – гарантујем. „Не буде ли тако, робијо сам ја 5 година у самици у Немачкој одробијаћу и ово. Ал кад изађем прво ћу ти убити жену и децу па тебе“, рекао му Кристијан“, испричао је Улемек.

Ујутру је отишао у Четврти општинси суд на НБГД.

„Обезбеђење је било велико. Ушао сам унутра. Потписо је записник, ослобођен, отишли код мене у кафану прославили и после се растали. После смо се једном видели кад је био рањен у ногу. Звао ме да дођем. Ја дођем, уђем у зграду ал нема струје. Дошао ја до 6-7 спрата, кажем ја овом његовом докле идемо – каже он идемо до 17. спрата. Кад смо дошли ја једва дишем, а Кристијан се смеје. Па реко што се смејеш? А он ми каже – Пуковниче ја сам прекључе рањен а ноћас сам 4. пута трчао горе доле. То је животиња. Ја му једино замерам што лаже. То што је причао да је био на ратишту, то лаже. Не мора толико да лаже. Никад му Аркан није нудио чин пуковника“, испричао је Улемек.

 

Извор: Курир.рс/Балкан инфо