Издвајамо Свет

НЕДАВНО ЈЕ СТИГАО И ТРЕЋИ ПУТНИК КРОЗ ВРЕМЕ: Тврди да долази из ЕВРОПСКОГ ЦАРСТВА, право из рата са РОБОТИМА (ВИДЕО)

Путник кроз време, који тврди да је из 3300. године, у једном интервјуу је испричао застрашујућу причу и упозорио на постапокалиптични рат између људи и робота 3260. године. Да ли је у питању нечији експеримент или се ради о нечем другом за сада није јасно сим тога да су се одједном у различитим крајевима света појавили неки чудни људи који тврде да долазе из будућности.

Човек, чије је лице замућено очигледно како би заштитио свој идентитет, тврди да се људска раса бори са роботима који су под контролом суперкомпјутера, који покушавају да искорене сав живот на Земљи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Говорећи у Паризу, он је рекао: “Желите ли да знате шта сам мрзео тамо? Роботе. Било их је свуда“.

“То нису били само роботи, били су врло паметни и могли су да доносе одлуке, комуницирајући једни са другима.“

“Великом вештачком интелекту је дата савршена моћ, то је била њихова одлука да униште човека и сва органска створења, а планетом би владала само интелигентна створења.“

Он тврди да је рођен у “европском царству“ и да је “учествовао у овим догађајима“.

“Ја нисам рођен овде, рођен сам 1. децембра 3258. године у европском царству. Када сам имао 18 година, био сам регрутован у војску – постао сам војник. Био сам сведок свега што се догодило 3260. године. Нисам само гледао овај догађај, учествовао сам у њему, јер сам живео у том временском периоду.“

Он додаје да технологију његовог времена чини технологија која изгледа као “дигитални сатови“.

“Знате за данашње иновације, као што су наочаре за филмове, све оне изгледају као дигитални сат, ако их упоредимо са свим што имамо.“

Он тврди да у његовом времену нема птица и да је природа у нашем времену “невероватна“.

“Али када је почео рат, милијарде људи су убијене”, тврди он.

Он даље каже да су ванземаљци “из других галаксија“ такође укључени у рат.

Али није објашњено како или зашто је он допутовао назад у наше време.

Овај снимак је постављен на YоуТубе каналу “Паранормал Елите”.

То је био један од многих недавних видео снимака на којима људи тврде да су путници кроз време.

Недавно је један човек тврдио да је посетио 5000. годину и показао видео Лос Анђелеса под водом.

Овај видео, објављен на YоуТубе каналу “АпеxТВ”, приказује човека по имену Едвард који описује како је постао путник кроз време.

Његово лице је такође скривено и његов глас је измењен.

Едвард тврди да је био укључен у тајни експеримент 2004. године, који му је омогућио да посети будућност.

У интервјуу Едвард показује фотографију за коју тврди да је из 5000. године.

Фотографија приказује Лос Анђелес, наводно под водом.

Он је рекао: “Појавио сам се на том месту. Било је невероватно. Стајао сам на огромној дрвеној платформи. Не само ја, већ и куће, зграде или стазе, сви направљени од дрвета. А затим сам схватио да је то био исти град, Лос Анђелес, али под водом.“

Други човек, по имену Ноа, који такође тврди да је путник кроз време, шокирао је аустралијског радио водитеља са невероватним тврдњама о будућности.

Он је прошао детектор лажи где је тврдио да ће Доналд Трамп бити поново изабран, као и да ће преовладати вештачка интелигенција.

Он је гостовао у аустралијској радио емисији “Код Кајли и Џеки О”, јер је предвидео да ће постојати 21-годишња председница по Имену Илана Ремики, која је унука Мартина Лутера Кинга, и која ће постати председница 2030. године.

Човек, чија су фаца и глас изобличени како би сакрили његов идентитет, рекао је на сиднејском “КИИС 106.5”: “Она у то време има 21. годину, јер је донет нови закон који у суштини чини то да можете бити председник и када сте млађи“.

Још један “путник кроз време“ је тврдио да је посетио 6000. годину и рекао да ће технологија за путовање кроз време бити доступна јавности 2028. године.

 

Извор: Wебтрибуне.рс