Издвајамо Регион

ЂУКАНОВИЋ ИМА ПАКЛЕНИ ПЛАН: Испровоцираће ванредно стање, попут „државног удара“ како би победио на изборима

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)
Мило Ђукановић је искоришћен и потрошен. Увукао је Црну Гору у НАТО пакт, признао терористичку квазитворевину Косово и самим тим, рок трајања код заштитника му…

Мило Ђукановић је искоришћен и потрошен. Увукао је Црну Гору у НАТО пакт, признао терористичку квазитворевину Косово и самим тим, рок трајања код заштитника му је истекао, а самим тим и дозвола за криминал, деспотско понашање и идиаминијевске манире.

Наговештај бродолома, желећи да избегне судбину сваког презерватива након пенетрације, на претходним изборима Ђукановић је избегао измишљајући државни удар уз помоћ уцењеног Пинк М канала и спин мајстора Бебе Поповића. Међутим, НАТО анкете показују да ће други круг предстојећих председничких избора бити и Милов последњи, а сам Ђукановић у паници, поново покушава да пактом са ђаволом спасе душу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овога пута, план је много пакленији. У режији АНБ-а, пуцњаве, експлозије и ликвидације у Подгорици постала су свакодневница, тобожње смене одговорних се фингирају, а посебан печат је покушај атентата на кандидата Василија Миличковића, који је уосталом, прозревши матрицу, индиректно недавно најавио и Небојша Медојевић.

Дакле, Мило је одлучио, у мањку других избора: испровоцирати ванредно стање, као што је излажирао државни удар, да би сачувао главу. Јер, иста је упитна без фотеље

Томо Ловрековић

 

Извор: НАЦИОНАЛИСТ.РС