loading...
Издвајамо Русија

ТАЈНИ РУСКИ ПЛАН: ЈЕЉЦИН и ПУТИН надмудрили ЗАПАД, како би РУСИЈА постала моћнија од СССР-а!

Пише: Мајкл Томас

Пад Берлинског зида и распад СССР није спонтан развој догађаја као што мејнстрим медији желе да верујемо

Мало ко је тада знао да су Борис Јељцин и Владимир Путин успели све да их преваре. Јељцин је морао да плати цену и да игра по захтевима западних лидера ако жели да се нација ослободи из канџи предатора. Он је на крају одрадио савршен посао, осигуравајући глатку транзицију на Путина.

Од самог почетка произведеног грађанског рата у Украјини, западне силе су откриле своје праве намере за стварање новог „Европског Израела“. Уклањање руског језика и увођење хебрејског као другог званичног језика је само још један очигледан корак ка томеТу се појавио план за насељавање Украјине. Нико од Израелаца не жели да живи на територији где је у сталном страху од напада пројектилима из суседне државе. То је разлог зашто данас постоји веома тихи покрет Ашкенази Јевреја који желе да се врате у Украјину, у своју древну домовину.

До 1989. године клатно моћи се пребацило са комунизма на предаторски капитализам чији је једини циљ био директна контрола огромних природних богатстава, индустријских база и друге националне имовине. Овај јединствени облик корумпираног предаторског капитализма морао је да се сакрије од јавности јер је било у плану да се покраду и држава и становништво.

Зашто се англоамеричка страна толико плаши Путина и зашто хоће да га обори?

Ниједан светски лидер није толико демонизован од стране Запада у протеклој деценији као руски председник Владимир Путин.

Ниједан председник нити премијер није био подвргнут толиким личним нападима и неуморним лажним оптужбама.

Јасно је да Владимир Путин представља озбиљну претњу Светској влади из сенке (Wорлд Схадоw Говернмернт – WСГ) на начин који дубоко узнемирава оне на врху глобалне пирамиде моћи.

Зашто га се толико плаше?

Пре него што се одговори на то питање, мора се прво схватити и размотрити унапред планирани распад СССР. Тек тада ће акције и изјаве Владимира Путина добити право значење.

Ултра-тајни договор је направљен пре изазивања распада СССР након пада Берлинског зида

Једна од најбоље чуваних тајни која је предвидела неизбежан распад Совјетског комунизма и последичан распад СССР јесте да се све одвило у оквиру пажљиво исконтролисаног плана. Тим планом су руководили банкари, политичари и брокери за улагања који су притискали све дугмиће, јер су сви они имали велике интересе за експлоатацију огромног богатства руске домовине.

Пад Берлинског зида и распад СССР није спонтан развој догађаја као што мејнстрим медији желе да верујемо. Тачно је да је Русија постала либерализована у односу на Совјетски комунизам, али само да би постала неолиберализована од стране банкстера.

Заправо, читаво распуштање СССР је производ бројних тајних састанака са представницима на највишем нивоу из СССР, САД, Велике Британије и других већих англоамеричких нација и контролора WСГ.

До 1989. године клатно моћи се пребацило са комунизма на предаторски капитализам чији је једини циљ био директна контрола огромних природних богатстава, индустријских база и друге националне имовине. Овај јединствени облик корумпираног предаторског капитализма морао је да се сакрије од јавности јер је било у плану да се покраду и држава и становништво.

Вође попут Михаила Горбачова и Бориса Јељцина одабрани су како би без размишљања одобравали крађу државе којом су координирали олигарси. Пошто се политичким лидерима обично ништа не говори, они нису ни били свесни да су део шеме да се покраде руско богатство.
Док су лешинарски капиталисти из Русије и са Запада оробљавали Русију, ултра-тајна група руских патриота и националиста, лојалних политичара и званичника владе ковала је план да све то поврати када за то дође време.

ЦИА је такође била директно умешана у ову превару века

Да ли ико може да поверује да се ЦИА претварала да није успела да предвиди овај монументални распад, када је у ствари управо она вукла све конце овог исконтролисаног уништења.

ЦИА је чак отишла толико далеко да је користила новине не би ли убедила америчку јавност да су доживели неуспех по овом питању. Њихова намера била је да сакрију праву шему усмерену против народа Русије и бивших совјетских република које су сачињавале Совјетски блок.

Сада би требало да буде јасно зашто су сви руски олигарси побегли у Лондон, Тел Авив и Њујорк Сити

Има ли бољег начина за олигархе да се заштите од руских оптужница него да потраже заштиту ЦИА-е, МИ6-а и МОССАД-а у оквиру англоамеричке стране? Чак је и недавно ослобођени бивши председник сада пропалог Yукос Оил-а, Михаила Ходоровског провео више времена у САД заговарајући нову руску револуцију.

Изгледа да нико од западних лаковерника не разуме да више није 1917. година и да Владимир Путин није цар Николај Романов. Такође не могу да схвате да су се многи њихови олигарси у иностранству суочили са катастрофалним судбинама. Нико од њих сада не може ни да се нада да додирне Путина када је државна моћ неповратно уједињена са вољом Кремља.

Украјина: Још један преврат државе који је координисала ЦИА… за САД и Израел

Оно што је нарочито изненађујуће је што је Запад толико транспарентан по питању својих метода и мотива за поткопавање Русије. Недавни преврат у Кијеву је још један такав пример и овде су ционистички олигарси повезани са САД, Великом Британијом и Израелом постављени на кључне националне лидерске положаје, али и на власт свих региона. Још једном је изведен план искоришћен током рушења СССР, уз милијардерске олигархе који преузимају контролу над богатством Украјине.

Многи не знају, али постоји план модерног Израела да поврати своју оригиналну домовину у Украјини чији је источни део некада припадао Казарији у време када је јудеизам одабран од стране краља као званична религија државе.

Јевреји су затим након Првог и Другог светског рата приморани да живе окружени муслиманским и арапским нацијама при чему је Палестина отета пред њиховим очима.

Ту се појавио план за насељавање Украјине. Нико од Израелаца не жели да живи на територији где је у сталном страху од напада пројектилима из суседне државе. То је разлог зашто дана постоји веома тихи покрет Ашкенази Јевреја који желе да се врате у Украјину, у своју древну домовину.

САД, Велика Британија и ЕУ су показале своје погрешне намере од самог почетка

Од самог почетка произведеног грађанског рата у Украјини, западне силе су откриле своје праве намере за стварање новог „Европског Израела“. Уклањање руског језика и увођење хебрејског као другог званичног језика је само још један очигледан корак ка томе. Све време англоамеричка страна оптужује Русију да жели да створи нови регион – Новорусију док се дешава управо супротно.

Не само да би такав „Европски Израел“ обезбедио високо стратешку геополитичку локацију за даљу дестабилизацију Русије, већ ће се Украјина искористити за мешање у Европску унију. Као што је Израел коришћен за ремећење Блиског истока деценијама, тако ће нова Украјина да се искористи у сличном смислу за ремећење Еврозоне.

Када је ослобођено неофашистичко вођство из Кијева на источну Украјину, постало је очигледно да је већа агенда етничког чишћенај у питању. Неки су чак и инсинуирали да се дешава успорени систематски геноцид.

Стара царства морају умрети да би се направило места за праву глобалну трансформацију коју Путин промовише

Ако англоамеричку страну дефинише један циљ, то је онда њихова незасита жеђ за нафтом и природним гасом, што се види из петродолара који је убрзо постао светска резервна валута. Англоамеричка страна је ипак сувише неефикасна и превише троши при употреби ових енергетских ресурса, трошећи притом велике количине времена, енергије и новца.

Управо ту лежи семе њиховог уништења јер они више не могу да поднесу трошкове неопходне за одржавање њиховог царства. Једини спас од њиховог економског колапса је сарадња са земљама БРИЦС-а, Русијом и Еврозоном.

Када се дим разиђе, државе Еврозоне ће дубоко зажалити због увођења контрапродуктивних санкција Русији. Управо они сада пролазе кроз огромне економске последице.

Појава Владимира Путина, савршено осујећивање англоамеричких планова

Прво је важно схватити да Путин није једини кога се боје, већ је ту и сила која стоји иза њега.

Када је Борис Јељцин одабрао Путина као свог наследника, нико се није надао да ће он направити преокрет од 180 степени. Он је покренуо процес враћања Русији онога што јој је одузето. Неки га чак пореде и са Петром Великим.

Путинови блиски односи са патријархом руске православне цркве – његове светости патријарха Кирила – изазвао је велику љубав и поштовање од стране руског народа према њему.

Историја је показала да је Борис Јељцин направио добар избор када је поставио Владимира Путина за премијера.

Наравно да су олигарси морали завршити или у затвору или у егзилу

Путин је управо то намеравао да уради, независно од реакција и претњи Запада. Он није хтео да дозволи да предаторски капиталисти униште Русију

Запад је могао само да буде шокиран чињеницом да је председник одабрао своју нацију и свој народ уместо интереса банкара, индустријалиста и моћних олигарха.

Мало ко је тада знао да су Борис Јељцин и Владимир Путин успели све да их преваре. Јељцин је морао да плати цену и да игра по захтевима западних лидера ако жели да се нација ослободи из канџи предатора. Он је на крају одрадио савршен посао, осигуравајући глатку транзицију на Путина.

Главни разлог зашто западне силе толико презиру Владимира Путина је тај што их је потпуно преварио ради бољитка руског народа

Само уз разумевање темперамента руског народа који је свашта проживео кроз пад комунизма, могу се правилно разумети силе које стоје иза Путина.

Заиста, силе које подржавају Путина при његовој мисији за прави национални суверенитет много су веће од председника САД, премијера Велике Британије, врховног лидера НАТО-а или лидера Европске уније. Моћ иза Путина је заправо цела Русија, сила која је одлучна у томе да никада више не буде затвореник англоамеричке стране и никакав Вашингтон, Лондон или Европска унија неће променити ту одлучност.

Нуклеарна оружја имају велику улогу у изједначивању

Русија је током Хладног рата развила моћну нуклеарну технологију на изненађење Запада.

Запад такође није могао ни да сања да ће најбогатији човек у Русији – Михаил Ходоровски бити 10 година у затвору с обзиром да је он био њихов кључни човек у даљем поткрадању руске нафте и гасних резерви…читава шема је кренула у погрешном правцу.

Међутим, сада када је Руска федерација преиспитала своје нуклеарне могућности, њен тактички одговор и стратешка припремљеност никад нису били бољи. Управо зато Русија и савезници БРИЦС-а сада стоје на путу англоамеричке стране ка Новом светском поретку.

Захтев Русије за поштовање националног суверенитета представља много већи светски покрет

Права моћ иза Путина да се уочити када се само почну набрајати државе које се окрећу од америчке хегемоније ка Русији и Владимиру Путину. Своје одрицање од англоамеричке стране показале су Мађарска, Кина, Индија, Бразил, Јужна Африка, Венецуела, Боливија, Еквадор и многе друге…

Продорност интернета нарочито је олакшала откривање онога што се заиста дешава широм света.

Будућност света налази се у Русији

„Из Русије долази нада за свет. Не због онога што су некада представљали комунизам или бољшевизам – не! Слобода! Да ће сваки човек живети за свог ближњег. Тај принцип је рођен тамо. Биће потребне године да се све то искристалише, али из Русије долази нова нада за свет.“

~ Едгар Кејс

Након недавног ослобађања од атеизма безбожничког марксизма, Руси су поново пригрлили мистичну традицију руске православне цркве.

Обзиром на ову дубоку културну трансформацију, појављује се ново национално размишљање. Несумњиво се оно окреће ка конзервативнијем и традиционалнијем друштву које је у потпуној супротности од западних друштава.

Руски народ је научио да поштује Путина као вођу који жестоко штити своју домовину. Зато је поређење са Петром Великим, индустријалним и културним визионаром потпуно разумљива.

Путин је урадио нешто што би сваки праведни и прагматични вођа учинио – спровео је процес што је безболније могао. Велика већина Руса је већ довољно пропатила.

Поука приче: Само екстремно добро повезани бивши КГБ-ов оперативац могао је да добије тако неопходну и опрезну заштиту која га је чувала од зла протеклих 15 година као премијера и државника Русије.

 

Извор: Wебтрибуне.рс