Издвајамо Србија

ДАНАС ЈЕ ПОНОВО ОДБРАЊЕНА РЕПУБЛИКА СРПСКА – НАРОД ЈЕ ПОБЕДИО!

У Бањалуци су данас у исто време одржана два скупа: „Срцем за Српску – Стоп издаји!“, у организацији власти, и „Ослободимо Српску“, у организацији опозиције.

И упркос страху од могућих сукоба и последица, све је протекло у миру и реду: данас је у Бањалуци победио народ Републике Српске!

Данас је поново одбрањена Република Српска! Као и у рату од 1992-1995.

Данас је српски народ, ма где живео, најискреније желео да не дође до било каквих сукоба, да све протекне достојанствено, у складу с Уставом и демократски.

И тако је и било.

Јер за све што што треба решавати постоје државне институције. Улица није место за било какво насилно решавање проблема.

И у Републици Српској изборима се решава све оно што улице, тргови и паркови не могу. И не треба да решавају. Посебно не под патронатом оних који би желели да Република Српска нестане.

Данас је у Бањалуци народ Републике Српске одбранио своју државу!

 

Извор:Интермагазин

Loading...

1 Comment

Click here to post a comment

  • Stvari u RS se nemogu riješiti izborima, jedino rješenje je trpanje u Foču, Tunjice, Doboj… svih onih što su organizovali miting i kontramiting. Vlast na čelu sa Dodikom je krajnje jadna a opozicija je još jadnija. I jedni i drugi se uzgajaju u istoj saksiji, jedni kod stranih amdasadora (opozicija) a drugi kod MMF (takozvana vlast), jedni uništavaju na lokalnom nivou (opozicija) drugi na nivou RS (samozvana vlast), jedina razlika su njihove omražene njuške.

Loading...