Издвајамо Србија

МОМЧИЛО КРАЈИШНИК ОТКРИВА:Ово је истина, био сам сведок договора Холбрука и Радована Караџића(ВИДЕО)

Посетили смо некадашњег председника Скупштине Републике Српске у “његовом крају” био нам је прави српски домаћин на Палама, где нам је отворио душу и испричао до сада никада испричане приче из његовог живота, ево шта нам је све открио

Loading...

Бивши лидер Срба у БиХ током ратних година и крвавог грађанског рата Момчило Крајишник у ексклузивном интервјуу за Телеграф.рс открива до сада многе детаље из његовог живота. Он без длаке на језику за наш портал говори о оптужници Хашког трибунала, о Слободану Милошевићу, стварању Републике Српске, данима проведеним у најзлогласнијем затвору у Великој Британији, али и о судбинској повезаности њега и првог председника Српске Радована Караџића!

Посетили смо некадашњег председника Скупштине Републике Српске у “његовом крају” био нам је прави српски домаћин на Палама, где нам је отворио душу и испричао до сада никада испричане приче из његовог живота, али и из политичких живота Радована Караџића, Ратка Младића, Биљане Плавшић, Слободана Милошевића и других лидера који су обележили деведесете године прошлог века!

Крајишник нам објашњава зашто су га људи са Запада прозвали “Мистер НО”, као и због чега је 1984. године био у затвору заједно са Радованом Караџићем.

Према његовим речима ко је Радована Караџића познавао добро тих година, као што га је он познавао, могао је да наслути да ће се лидер Срба у БиХ крити под именом надрилекара Драгана Давида Дабића, јер је још 1984. године планирао да отвори психијатрију и да лечи људе природним лековима.

Крајишник нам открива шта је заиста био разлог за сукоб са Слободаном Милошевићем и како су изгледали преговори с њим у Београду.

Он тврди да је био сведок договора Холбрука и Радована Караџића, када је лидеру Срба обећано да ће за њега Хашки трибунал бити прошлост “као се он сакрије у подрум”.

Крајишник за наш портал први пут открива како су други осуђеници у затвору Хашког трибунала сазнали да је преминуо Слободан Милошевић, као и ко је од њих први сазнао ту, како каже “страшну вест”, али и предвиђа коју казну ће добити Ратко Младић у Хашком трибуналу.

Шта је све Момчило Крајишник рекао у својој исповести за Телеграф.рс, погледајте у прилогу прве интернет телевизије у Србији Телеграф Ноw:

Извор:Телеграф.рс

Loading...
loading...
loading...