Србија

ЕУ није искрени пријатељ Србији,нити ће икада бити

Заставе Србије и ЕУ (фото:пиззап)

Баш ме занима зашто људи мисле да је ЕУ нешто посебно и да је нама Србима месту у ЕУ.
Питам се какав смо ми то народ када не поштујемо своју отаџбину и свој народ,наши преци се нас стиде у буквалном смислу те речи.Стиде се зато што смо заборавили да су земље ЕУе вековима убијале наш народ,вековима су од нас отимали територије,смишљали непостојеће нације и народе од Срба.

И како сада да наша Србија жели у унију која је међу главним кривцима за све што нам се дешавало у последњих деценијама.
Та ЕУ гледа само своју корист,њих не занимају други,због своје користи они су спремни да режирају ратове да посвађају народ,да окрену људе једне против других,звучи вам то познато,осетили смо на својој кожи када су разбили Југославију.

Кога су окривили за ратове у бившој Југославији?!Ваљда знате одговор.Него да ја вас лепо питам ако неко покуша да вам одсече руке и ноге,да ли вам је та особа пријатељ,да ли вам је пријатељ особа која вам је убила оца и мајку?Ја мислим да таква особа не може да вам буде пријатељ.

Како онда ЕУ може бити пријатељ Србији,зар они не подржавају независност Космета,зар они нису ти који су нас убијали и прећутали када су нам Шиптари вадили органе и палили светиње.Зар су то одлике пријатеља?
Ко је подржао резолуцију о Сребреници,ко је гласао за пријем Космета у Унеско,ко је гласао за пријем Космета у Уефу,ко је признао Космет,ко нас је убијао,ко жели да распарча Србију?!

Ако је вама ЕУ пријатаљ,мени сигурно није,нити ће икада бити.ЕУ покушава да уништи моју отаџбину,она жели да распарча моју отаџбину,ЕУ подржава када мом народу ваде органе и пале светиње.
То за мене нису пријатељи,то нису одлике пријатеља.

Зато ја имам право на избор,ја бирам бољу будућност за моју земљу,за мој народ,за моју породицу.И зато ја не бирам Европску унију,не бирам пропаст,зло и неправду.

Д.Б.

Извор:србијајавља

loading...
Loading...