Свет

ИНТЕРНЕТ ЗБОГ ОВОГА ГОРИ: Вин Дизел разоткрио истину о кемтрејлсима

Звезда филма „Фаст анд Фуриоус“ (Брзо и бесно), Вин Дизел, разоткрио је истину о хемијским траговима и доказао да влада САД испушта отровне хемикалије у атмосферу како би постепено затровала и заглупела своје становништво.

Хемијски трагови су трагови које на небу остављају авиони који рутински испуштају веома токсичне хемикалије попут алуминијума у атмосферу.

Иако мисле да је то само теорија завере, постоји мноштво убедљивих аргумената и доказа који то негирају.

Верује се да се у хемијским траговима налазе алуминијум, баријум, олово, арсен, хром, кадмијум, селен и сребро. Све ове хемикалије доприносе настанку бројних здравствених проблема, укључујући неуролошке поремећаје, срчане болести, проблеме с видом, проблеме с репродуктивним системом, оштећења имуног система, гастроинтестиналне поремећаје, оштећење бубрега и јетре, хормонске проблеме и још много тога.

Међутим, ова тема је веома контроверзна и многи не желе да је прихвате јер сматрају да нема довољно доказа. Ипак, чувени глумац Вин Дизел је изгледа покушао да скрене на постојање хемијских трагова на најновијој фотографији.

Наиме, глумац је недавно на Фејсбуку објавио фотографију на којој је прекрстио прсте исто као што су прекрштене две беле линије на небу изнад њега.

Фотографија је до сада скупила већ више од 1,7 милиона лајкова, а неки од коментара указују на то шта је Дизел заправо хтео да постигне.

„Вин Дизел је очигледно објавио ову фотографију како би указао на хемијске трагове на небу. Браво Вин, потребно нам је још утицајних људи попут тебе који ће указати на овај проблем“, написао је Џонатан Пол.

Активиста Кат Бартел је такође коментарисао фотографију:

„Интервјуисали су једном једног од пилота који управљају тим авионима, а он је рекао да они пију воду са екстрактом оригана као противотров за хемикалије које испуштају из тих авиона. Дакле, екстракт оригана је јефтин суплемент који позитивно утиче на наш организам и који може да нам помогне. Ширите даље!“.

(Wебтрибуне.рс)

loading...
Loading...