Издвајамо Србија

ЈОШ 1992. ГОДИНЕ СЕ ЗНАЛО КО ДОБИЈА ДРЖАВУ НА БАЛКАНУ: Позивни бројеви откривају истину!

Сада већ давне 1992. године, у аустријском граду, Леобен, испијајући јутарњу кафу у једном од тамошњих кафића, уз новине „Клеине Зеитунг“ (Мале новине) и јесу мале, величине А-4 формата, врло практичне за читање и ношење под руком, запазих један чланак о Југославији. У први мах нисам могао да поверујем постављеним бројкама које су, на прво читање, изгледале загоненто. Текст је био о новим позивним телефонским бројевима држава које су настале или ће настати. Познато је да је Југославија имала свој позивни број 0038, а нови бројеви, ја бих рекао задана формула, изгледали су овако:

0038 1 – треба да добије СРЈ, Савезна Република Југославија, која је трајала врло кратко, време трајања такође испланирано:
0038 2 – беше празно, као и 0038 – 3 и 0038 4
0038 5 – добија Хрватска
0038 6 – следи Словенији
0038 7 – припада Босни и Херцеговини
0038 8 – за дивно чудно бива недодељено и још увек чека будућу државу
0038 9 – припаде Македонији.
Решење формуле одмах је било јасно, што се касније деломично обистинило, а оно што се није испунило чекало је на реализацију и привођење крају плана који је негде, изван бивше Југославије, давно направљен.

Схватио сам тада, на моје разочарање, да су уочене празнине већ планиране за Црну Гору, Косово и ?(не бих да нагађам, творци формуле знају о коме се ради), па тако данас позивни тел. број 0038 2 – припада Црној Гори, 0038 3 – је намјењен Косову а број 0038 4 – још није додељен, као не зна се коме ће припасти, али хушкања, кампање и напетости у Србији довољно говоре у ком правцу се креће решење ове формуле.

Интересантно је да остаје још једна празнина после позивног броја 0038 7 за Босну и Херцеговину, 0038 8. Шта мислите коме ће моћни творци сценарија доделити овај број. Кога он чека? Са тим последњим чином поделе раније одређених и планираних бројева биће окончан и испуњен сценарио рушења бивше Југославије. Када ће се то догодити само је питање времена.

Тада ће творци овог сценарија, чије су „заслуге“ и „доброчинства“, „хуманитарна бомбардовања“ награђена Звучним признањима, укључујући и она најзвучнија на свету, отићи у пензије напуњених џепова а иза њих ће остати рушевине и уништена будућност нових генерација, оних који долаза а низашта нису криви. Горе изнета математика сложиће се до краја. Све ће доћи на планирано место; то ће идејни творци “промена” окончати новим претњама, условљавањима, лажним обећањима.

Извор:Бошко Беук – Новипут.рс и Интермагазин

loading...
Loading...